Milli voleybolcu Bedirhan Bülbül'den alkışlanacak hareket! Taraftarın isteğini böyle geri çevirdi

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, tarihinde ilk kez Milletler Ligi'nde mücadele ediyor. İkinci haftanın ilk maçında 3-0 yenilen Filenin Efeleri'ne Japonya'da ilgi büyüktü. Maç sonu Japon taraftarların imza isteğini kırmayan Milli voleybolcularımızdan Bedirhan Bülbül, bir kişinin talebini geri çevirdi. Bakın neden.

Milli voleybolcu Bedirhan Bülbül'den alkışlanacak hareket! Taraftarın isteğini böyle geri çevirdi

Filenin Efeleri tarihinde ilk kez Milletler Ligi'nde mücadele ediyor. İlk haftası 4 mağlubiyetle kapatılan VNL'in ikinci haftası da 3-0, Slovenya yenilgisiyle başladı. Ay-yıldızlılar, rakibine 3-0 yenilerek üst üste beşinci mağlubiyetini aldı.

Haberin Devamı

Japonya'nın Kitakyushu kentinde oynanan mücadele sonrasında Milli sporcularımıza ise ilgi büyüktü. Karşılaşma sonunda sporcularımız Japon taraftarların imza istediğini kırmadı.

Ancak Ziraat Bankası forması giyen Milli sporcu Bedirhan Bülbül, imza verdiği sırada bir Japon taraftarın isteğini geri çevirdi. Seyircilerden biri, Bedirhan Bülbül'ün bayrağımızın üzerine imza atmasını istedi. Bülbül bu isteği kibarca reddetti.

 

Milli voleybolcu Bedirhan Bülbülden alkışlanacak hareket Taraftarın isteğini böyle geri çevirdi

5 MAÇTA 5 MAĞLUBİYET

Öte yandan Filenin Efeleri, Milletler Ligi'nde oynadığı 5 maçta, 5 mağlubiyet aldı. Milli voleybolcu  Faik Samet Güne, Slovenya maçı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bizi desteklemeye devam edeceğinizi biliyorum. Çok yeni bir takımız. Umarım sizin de bizim de yüzümüzü kara çıkartmayacağız. Yakın zamanda galibiyet ile görüşmek üzere."

Haberin Devamı

SIRADAKİ RAKİP POLONYA

Ay-yıldızlılar ikinci haftanın ikinci maçında yarın TSİ 13:30'da Polonya ile karşı karşıya gelecek.

YORUM YAZ