Melissa Vargas için flaş sözler 'Arkasında onu parlatacak bir takım yok'

Küba asıllı voleybolcu Melissa Vargas Filenin Sultanları ile başarıdan başarıya koştuğundan beri en çok konuşulan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Sultanlar Ligi'nde de Fenerbahçe forması giyen Melissa Vargas hakkında Kübalı eski voleybolcu Mireya Luis'den çarpıcı ifadeler geldi. İşte detaylar.

Melissa Vargas için flaş sözler 'Arkasında onu parlatacak bir takım yok'

Melissa Vargas skor katkısıyla hem A Milli Kadın Voleybol Takımımızı hem de Fenerbahçe'yi sırtlayan isimlerden biri. Dünyanın da gözünü çevirdiği sayılı voleybol yeteneklerinden biri olan Melissa Vargas hakkında Kübalı eski voleybolcu Mireya Luis dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

EGONU'YA TEK RAKİP

Luis dünya bir numarasının Paolo Egonu olduğunun altını çizerken, Egonu'ya yetişebilecek tek işinin Melissa Vargas olduğunun ancak onun da arkasında yıldızını parlatacak bir takım olmadığını söyledi. Luis'in açıklamalarınn tamamı şöyle:

Melissa Vargas için flaş sözler Arkasında onu parlatacak bir takım yok

'ARKASINDA ONU PARLATACAK BİR TAKIM YOK'

"Paola’nın seviyesine ulaşabilecek tek oyuncu Vargas. Güçlü, etkili, fakat Melissa’nın arkasında onun parlamasını sağlayacak bir takım yok. Egonu, her zaman vuruş çeşitliliği yaratabileceği pozisyonda oynuyor. Hücumda kolunu blok üstüne tam uzatarak vurabiliyor, blok out yapabiliyor ya da plaselerle rakibi şaşırtabiliyor. Evet, o dünyanın 1 numarası: mükemmel formda, zayıf noktası olmadığını gösterdi, o en iyisi."

YORUM YAZ