Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Dominik Cumhuriyeti'ni geriden gelip yendi!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi 3. haftası ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştı.. Dün Tayland'ı rahat bir oyunla 3-0 yenen Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti karşısında 1-0 geriye düşse de 3 set birden alarak maçı kazanmayı bildi.

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Dominik Cumhuriyeti'ni geriden gelip yendi!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi 3. haftası ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştı..  A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi 3. haftası ilk maçında dün Tayland'ı 3-0 yenmişti. Bugün de Dominik'le karşılaşan Sultanlar, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı
MAÇI GERİDEN GELİP KAZANDIK: 3-1

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi 3. haftası ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yenerek sahadan galibiyetle aydıldı. A Milliler, 1-0 geriye düştüğü maçı kazanarak dünya 1 numarası almayı sürdürdü.

SETLER: 25-17, 15-25, 17-25, 18-25

SETLERDE 2-1 ÖNE GEÇTİK!

Müthiş bir performans ortaya koyan Filenin Sultanları, maçın 3. setini 25-17 kazanarak 2-1 öne geçti.

2. SETİ KAZANDIRAN SAYIYI BÖYLE ALDIK
Haberin Devamı
3. SETE İYİ BAŞLADI

3. sete iyi başlayan Filenin Sultanları üst üste sayılar bularak 9-5 öne geçmeyi başardı.

DURUMU 1-1'E GETİRDİK

İkinci sette 25-15'lik üstünlük yaklayanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti karşısında durumu 1-1'e getirdi.

FARKI AÇIYORUZ

2. sette durumu 21-13'e getirdik. Setlerde eşitliği sağlamak için yükleniyoruz.

Haberin Devamı
İKİNCİ SET DE ÇEKİŞMELİ BAŞLADI

İlk seti alan Dominik Cumhuriyeti, ikinci sete de hızlı başlasa da Filenin Sultanları 7-5 öne geçti.

DOMİNİK FARKI 5'E ÇIKARDI

Maç dengeli başlasa da daha sonra üst üste sayılar bulan Dominik, 16-11'lik skorla farkı 5'e çıkardı.

RALLİ NEFES KESTİ AMA SAYI DOMİNİK'TE KALDI
Haberin Devamı
MAÇTAKİ İLK SAYI BİZİM!
MAÇ BAŞLADI

Filenin Sultanları'nın Dominik Cumhuriyeti karşısındaki maçı başladı. Ay Yıldızlılar'ın Milletler Ligi 3. haftası ikinci maçında tek hedefi galibiyet...

İLK 6 BELLİ OLDU

Filenin Sultanları'nın Dominik karşısındaki ilk 6'sı

Cansu, Vargas, Hande, Derya, Eda, Aslı, Gizem

Haberin Devamı
HEDEF DÜNYANIN ZİRVESİNDE KALMAYA DEVAM ETMEK

VNL'in 3. haftasının başlamasıyla gözler Dünya sıralamasındaki Türkiye ve Brezilya çekişmesine çevrilmişti. Polonya'ya 3-0 yenmesi halinde 1. olacak olan Brezilya, 3-1 kazanarak Filenin Sultanları'nı geçme şansını kaybetti. Ayrıca bugün de aynı şansa Almanya karşısında sahip olan Gabi'li Brezilya, yine 3-1 kazandı ve Filenin Sultanları dünya 1 numarası olmaya devam etti. Ayrıca Dominik karşısında alacağımız 3-0'lık galibiyet bize bu yolda önemli bir avantaj sağlayacak.

FİLENİN SULTANLARI SALONA GELDİ
İLK 8 FİNAL ETABINA GEÇECEK

9. maçın ardından Milletler Ligi’nde 21 puanla 5. sırada yer alan Filenin Sultanları, üç hafta sonunda sıralamada ilk 8 takımın gideceği FIVB Voleybol Milletler Ligi final etabı için avantajını sürdürdü. Türkiye, 2018’de Milletler Ligi adıyla başlayan organizasyonda ilk yıl ikincilik, 2019 ve 2022’de dördüncülük, 2021’de üçüncülük ve geçen yıl da ilk şampiyonluk sevincini yaşamıştı.

Haberin Devamı
DÜN TAYLAND'I 3-0'LA GEÇTİK

FIVB Milletler Ligi’nin (VNL) son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız final yolunda ilerliyor. Ligin 3. ve son haftası, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta oynanmaya başladı. Filenin Sultanları dün 3. haftadaki ilk maçını ev sahibi Tayland’la oynadı...Rahat bir oyun çıkartan Ay-Yıldızlılar, rakibini (25-15, 25-15, 25-20) set vermeden mağlup ederek 9. maçında 7. galibiyetini elde etti.

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Millilerimiz, Hong Kong’un ev sahipliği yapacağı Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında bugün ikinci maçında TSİ 15.30’da Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

TRT Spor’dan canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak. 

 

 

YORUM YAZ