Kulüp başkanı Ebrar Karakurt itiraflarını peş peşe sıraladı! Filenin Sultanları'nın yıldızı...

A Milli Kadın Voleybol Takımımız ve Lokomotiv Kaliningrad'ın yıldızı Ebrar Kurt, Rusya'da oynamaya devam edecek. Şimdiler Filenin Sultanları'yla birlikte 2024 Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan Ebrar Kurt hakkında Kaliningrad Başkanı Alexander Kosyrkov, Rus basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Kulüp başkanı Ebrar Karakurt itiraflarını peş peşe sıraladı! Filenin Sultanları'nın yıldızı...

A Milli Kadın Voleybol Takımızın yıldızlarında biri olan Ebrar Karakurt, Rusya'da Lokomotiv Kaliningrad forması giyiyor. Kariyerine Rusya'da devam edecek olan Karakurt hakkında, Lokomotiv Kaliningrad Başkanı Alexander Kosyrkov dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'Dünya çapında bir voleybol yıldızıyla çalışmak kolay mı ?' sorusuna yanıt eren Kosyrkov şu ifadeleri kullandı:

"Çok kolay. Ebi tam bir profesyonel. Her maçta sahada elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bazen maçlardan sonra hiç enerjisi kalmıyor. Ancak böyle bir durumda bile hiçbir hayranını imza için ya da birlikte fotoğraf çektirmek için geri çevirmiyor. Ebrar pozitif bir kız. Takımı harekete geçirebilir ve herkesi havaya sokabilir. Ülkemizde birçok insan Ebrar sayesinde kadın voleyboluna ilgi duymaya başladı. Karakurt ligimize renk kattı. Sadece oyunuyla değil duygularıyla da ligimizi çok daha renkli hale getirdi. Ve bunlar ne kadar çok olursa voleybol seyirciler için, televizyon yayınları için o kadar çekici olur. Buna bağlı olarak voleybolun popülaritesi de artacaktır. Ve sporumuz sponsorlar için daha ilgi çekici hale gelecektir. Onun Lokomotiv'de kalması sadece bizim için değil tüm Rus voleybolu için faydalı bir gelişme."

Haberin Devamı

Merih Demiral gelen telefonu açıkladı

'EBRAR PARAYI ÖNEMSEMİYOR'

'Ebrar Karakurt, Lokomotiv ile olan sözleşmesini uzattı. Onu takımda tutmak zor muydu?' şeklindeki soruya da yanıt veren Kosyrkov, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Elbette Ebrar'ın takımımız için oynamaya devam etmesini istedik. Ama o da Kaliningrad'da kalmak istiyordu. Yani isteklerimiz birbiriyle örtüştü. Ebrar; Lokomotiv'de kendini rahat hissediyor, şehrimizi seviyor. Genel olarak Ebi için finansal kısım en önemli kısım değil. Sonuçta burada örneğin Türkiye ya da İtalya'da alabileceği para için oynamıyor. Onun için önemli olan kulüpteki atmosfer ve etrafını saran insanlar. "

 

YORUM YAZ