Görevi bırakan Guidetti'nin yerine Fenerbahçe efsanesi geliyor

VakıfBank başantrenörü Giovanni Guidetti, geçtiğimiz günlerde Sırbistan Kadın Voleybol Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılmıştı. Guidetti'den boşalan koltuğa kimin geleceği belli oldu.

Görevi bırakan Guidetti'nin yerine Fenerbahçe efsanesi geliyor

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları sonrası Giovanni Guidetti, Sırbistan Milli Takımı başantrenörlüğünden ayrıldığını şu sözlerle açıklamıştı: 

Haberin Devamı

“Olimpiyatlardaki performansımız, bu harika oyuncu grubunun son on yılda Sırbistan’a getirdiği tüm madalyaları ve kupaları silmemeli. Son 2 yıldır bu takımı çalıştırmak bir onurdu. Ne yazık ki son, birçok yanlış seçimin sonucuydu ve bunun tüm sorumluluğunu üstleniyorum. Güzel anılar için çok teşekkür ederim ve bu güzel takıma ve ülkeye bol şans diliyorum.”

Görevi bırakan Guidettinin yerine Fenerbahçe efsanesi geliyor

YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

Meridian Sport‘ta yer alan habere göre Guidetti’den boşalan başantrenörlük görevi için Fenerbahçe’nin efsane ismi Zoran Terzic ile anlaşma sağlandı. Haberde, Terzic’in Sırbistan Voleybol Federasyonu’nun davetini kabul ederek 2021 yılında kaldığı yerden devam etme kararı aldığı belirtilirken uzun süreli bir işbirliğinin temellerinin atıldığı bilgisine de yer verildi.

YORUM YAZ