Gizem Örge resitaline devam ediyor! Rakiplere geçip vermedi zirveye yerleşti

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi'nin 2.haftasının ikinci maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup ederek, galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. VNL'deki 6. maçında 4. galibiyetini alan Sultanlar'ın yıldızlarından Gizem Örge, performansıyla bir kez daha adından söz ettirdi. İşte detaylar...

Gizem Örge resitaline devam ediyor! Rakiplere geçip vermedi zirveye yerleşti

FIVB Voleybol Milletler Ligi'de Sırbistan'ı mağlup ederek 6. maçında 4. galibiyetini alan A Milli Kadın Voleybol Takımız'da Gizem Örge, performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Güçlü rakibi Sırbistan'a karşı 3-1 galip gelen Sultanlar ilk seti 25-18 kazandı. İkinci seti 33-31'lik skorla galip gelen ve skoru 2-0'a getiren ay-yıldızlılar, üçüncü seti 25-21 kaybetti. Ancak Filenin Sultanları, dördüncü seti 25-21 aldı ve 3-1'lik skorla galibiyete ulaştı. Milli Takımımız dünya sıralamasında zirvedeki yerini korurken, Gizem Örge performansıyla bir kez daha çok konuşuldu.

GİZEM'DEN GEÇİT YOK
Toplamda 58 manşet alırken yüzde 69 pozitif oran tutturan Gizem Örge, şu an istatistiki olarak turnuvanın en iyi servis karşılayan ismi konumunda. Toplamda 52 başarılı savunma yapan Örge, 4 maçın 3'ünde sahanın, 1'inde takımının en çok savunma yapan ismi oldu.

YORUM YAZ