Genç Sultanlar, Avrupa arenasında sahne alacak

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda izleyeceğimiz Filenin Sultanları’nı beklerken, onun öncesinde geleceğin voleybolcuları Avrupa arenasında sahne alacak. U22 ve U18 Milli Takımımız bugün sahaya çıkacak.

Genç Sultanlar, Avrupa arenasında sahne alacak

Voleybolda milli sezon, kadınlarda ‘Milletler Ligi’nin tamamlanmasıyla kısa da olsa bir araya girdi... Çünkü gözler Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na çevrildi. Filenin Sultanları’nın ülkemizi bir kez daha temsil edeceği Paris 2024 Oyunları’na 1 aydan az bir süre kala, onun öncesinde Filenin Sultanları’nın geleceğine aday genç voleybolcularımız Avrupa arenasında sahne alacak. U22 Kadın Milli Takımımız, 1-7 Temmuz 2024 tarihlerinde İtalya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda sahaya çıkacak. Millilerimiz, 1.Grup’ta İtalya, Letonya ve Ukrayna ile mücadele edecek. Milliler, grup karşılaşmalarını İtalya’nın Lecce şehrindeki San Giuseppe da Copertino Salonu’nda oynayacak. Karşılaşmalar, İtalya Voleybol Federasyonu’nun Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Grup etabı sonunda ilk iki sırada yer alan takımlar adlarını yarı finale yazdıracak.

Haberin Devamı

U18 Milliler Balkan Şampiyonu olmuştu

2024 Balkan Şampiyonu U18 Kadın Milli Takımımız da 1-13 Temmuz 2024 tarihlerinde Romanya ve Yunanistan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek. Millilerimiz, 2.Grup’ta Yunanistan, Bulgaristan, Finlandiya, Almanya, Macaristan, Litvanya ve Polonya ile mücadele edecek. Milliler, grup karşılaşmalarını Yunanistan’ın Girit Adası’nda bulunan Kandiye şehrinde oynayacak. Grup etabı sonunda ilk iki sırada yer alan takımlar adlarını yarı finale yazdıracak. Yarı final, üçüncülük ve final müsabakaları, Romanya’nın Alba Blaj kentinde oynanacak.

YORUM YAZ