Galatasaray'dan 10'da 10'luk dev seri!

Sultanlar Ligi’nda 3. hafta geride kalırken 4 takım yoluna yenilgisiz devam etti... Bunların arasında yer alan Galatasaray, Vakıfbank galibiyetiyle açtığı lig sezonun dışında, Avrupa ve Kupa Voley’de oynadığı tüm maçları kazanarak 10’da 10 yaptı.

Galatasaray'dan 10'da 10'luk dev seri!

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 3. hafta geride kalırken Fenerbahçe, Galatasaray, Eczacıbaşı ve Bahçelievler yenilgisiz yoluna devam eden 4 takım oldu. Daha ilk haftadan Vakıfbank gibi güçlü bir rakibi set vermeden yenerek dikkatleri üzerine çeken Galatasaray sadece ligde değil, her kulvarda namağlup unvanını korudu... Avrupa, Türkiye Kupası ve ligde oynadığı tüm maçları kazandı, 10’da 10 yaptı. Kadrosuna destekleyici isimler (Carutasu, Timmerman, Bongaerts, Kalandadze, Aslıhan Kılıç, Yasemin Güveli, Yasemin Özel) alarak güçlendiren bunların da meyvesini net bir şekilde alan Galatasaray geçmiş yıllara göre bu sezon daha iddialı olduğunu ortaya koydu.

Haberin Devamı

Avrupa ve Türkiye Kupası maçlarını da kazandı

Avrupa kulvarında CEV Challenge Kupası yolunda Balkan Şampiyonası’nda mücadele eden Sarı-Kırmızılılar, bu turnuvada oynadığı 3 maçı da set vermeden kazanarak namağlup şampiyon oldu ve CEV Challenge Kupası’na katılma hakkı kazandı.. 32’li turda Yunanistan temsilcisi AO Thiras’ı 2 maçta da 3-0’lık skorla yendi, 16’lı tura yükseldi... Kupa Voley’de de çeyrek finale çıkmak için grup elemelerinde sahne alan Aslan, 1. grupta Sarıyer Belediyesi ve Zerenspor’u geride bırakarak lider oldu. Sultanlar Ligi’nde sezon açılışını Vakıfbank’la yapan Galatasaray, Aras Kargo ve son olarak da Zerenspor’u yendi... Şu ana kadar 10 maçın 10’unu kazanan Aslan, ligde Fenerbahçe’nin ardından zirve takipçisi olarak yerine aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kaldığı yerden

16 Ekim’de oynanan Şampiyonlar Kupası’nda geçen yıl finalde karşılaştığı Eczacıbaşı’na bu kez de rövanşı bırakmayan, son şampiyon ligde de fire vermedi... Sezona THY galibiyetiyle başlayan Sarı-Lacivertler, sırasıyla Nilüfer Eker ve önceki gün de Zerenspor’u rahat bir şekilde geçti. Son finalist Eczacıbaşı Dynavit de Aras Kargo, Zerenspor ve Sarıyer’i yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Ligin yeni ekibi Bahçelievler bu hafta, Beşiktaş’a ilk yenilgisini tattırarak hiç maç kaybetmeden yoluna devam etti. Nilüfer Eker’i, deplasmanda Keçiören’i yenen Bahçelievler son olarak da Beşiktaş 3-1’le geçerek önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Ligin yeni ekipleri Zerenspor, Aras Kargo’nun yanı sıra Sarıyer ve Aydın BŞB de henüz puan alamadı.

YORUM YAZ