Filenin Sultanları'nın İtalya yenilgisi sonrası Daniele Santarelli, Ebrar Karakurt'a eleştiri: 'Çok hata yaptı'

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda yer alan Filenin Sultanları 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle grubu ikinci sırada kapattı. Sultanlar, tek mağlubiyeti İtalya karşısında alırken, maç sonu açıklama yapan baş antrençr Daniele Santarelli, Ebrar Karakurt'a eleştirdi. İşte detaylar.

Filenin Sultanları'nın İtalya yenilgisi sonrası Daniele Santarelli, Ebrar Karakurt'a eleştiri: 'Çok hata yaptı'

Paris 2024'te Filenin Sultanları gruptaki üçüncü maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olarak, grubu ikinci sırada kapattı ve çeyrek finalde Çin'le eşleşti. 

Haberin Devamı

Kaybedilen İtalya maçı sonrası başantrenör Daniele Santarelli dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hocanın Ebrar Karakurt eleştirisi çok konuşuldu. İşte Santarelli'nin açıklamaları;

'BÖYLE ÇOK ZOR'

"Böyle bir maç olacağından emindim. Üçüncü sette biraz daha iyi servis attık ve hücum ettik. Bazı pozisyonlarda Derya elimizi rahatlattı. Orta hücum ve bloklarımız da biraz daha iyiydi. Bu tarz takımların zayıflıkları yok. Oyunun her alanında yetenekliler. Böyle maçları kazanabilmek için %100'ümüzle en iyi seviyemizde oynamamız lazım. Bu seviyede işi bitirebilmek gerçekten zor."

Filenin Sultanlarının İtalya yenilgisi sonrası Daniele Santarelli, Ebrar Karakurta eleştiri: Çok hata yaptı

'EBRAR ÇOK HATA YAPTI'

"Ebrar şu an formda değil. Antrenmanlarda çok hata yaptı ve geçen yaz yaptığı gibi takıma denge getiremedi. Onu geri kazanmamız lazım. Bunu umuyorum. Bizim için çok değerli bir oyuncu ama benim şu an takım için olabilecek en iyi çözümleri bulmam lazım. Seçimlerimden ötürü herkes beni eleştirilebilir ama ben takım için en iyi olanı seçiyorum. Ve sadece benim seçimim değil."

Haberin Devamı

'UMARIM ONU GERİ KAZANIRIZ'

"İstatistikler de seçimimin altını doldurur nitelikte. Buradan sonra her maç çok zor olacak. Kazanmak için herkese ihtiyacımız olacak. Ebrar'a ihtiyacımız olacak. Ebrar formda olursa bizim için maçları çözebilir. Umarım onu geri kazanabiliriz. Çünkü bu takımın ona ihtiyacı var. Benim ona ihtiyacım var. O da bunu biliyor ve onun da bu durumdan ötürü ne kadar üzgün olduğunu biliyorum."

YORUM YAZ