Filenin Sultanları'ın yıldızı Melissa Vargas'ı yere göğe sığdırmadı: 'Ona hayranım'

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları Çin'i devirerek yarı finale yükselmişti. Filenin Sultanları'nın Çin'i elediği maçın ardından gözyaşlarını tutamayan YuanYuan'a ilk teselli Vargas'tan gelmişti. YuanYuan Vargas'tan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Filenin Sultanları'ın yıldızı Melissa Vargas'ı yere göğe sığdırmadı: 'Ona hayranım'

Çin Milli Takımı'ndan orta oyuncu Wang Yuanyuan, Paris 2024'ün ardından sosyal medya hesabından turnuva hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında eski takım arkadaşı olan Melissa Vargas'a da yer verdi.

Haberin Devamı

Türkiye-Çin maçı sonrası ağladığını görünce Vargas'ın yanına geldiğin söyleyen Yuanyuan, sözlerine şöyle devam etti:

'ONA HAYRANIM'

"Herkes Vargas'ın sahada sadece güçlü tarafını görmüş olabilir. Onun servisi, hücumu, boyu, hızı ve gücü erkeksi kadın teknolojisinin mevcut gelişme eğilimini tam olarak gösteriyor. Ancak özel hayatında tam tersine çok yumuşak dilli, nazik ve sevimli bir kızdır. Aynı zamanda çok mütevazı ve mükemmel bir kadın voleybol oyuncusu. Tianjin takımındayken onunla çok iletişim kurduk ve ondan öğreneceğim çok şey var ve ona çok hayranım."

"Maçtan sonra her iki takımın da birçok üyesinin ağladığını gördüm, ikimiz de değerli rakipleriz ve biz de böylesine şiddetli bir oyunu küresel seyirciye adadık. Olimpiyat oyunları sayesinde dünyanın en iyi sporcularıyla yarışıyorsunuz ve gerçekten çok şey kazanıyorsunuz. Paris Olimpiyatları'ndaki yolculuk artık sona erdi ve son üç yıldaki çabalarımı teyit ediyorum. Son üç yıldır kendimi geliştirmek adına her yıl var gücümle antrenman yapıyor ve yarışıyorum. Bu üç yıllık rekabette antrenman sonuçlarımın yıldan yıla geliştiğini görebiliyorum. Bu, deneyim sayesinde kendimin daha iyi bir versiyonu haline geldim ve bu da beni daha iyi kılıyor. Çok mutluyum."

YORUM YAZ