Filenin Sultanları Paris yolcusu! Ayça Aykaç'tan destek mesajı, İlkin Aydın sürprizi...

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda mücadele edecek. 2024 VNL'de sakatlıklar nedeniyle zor anlar yaşayan Filenin Sultanları'na Zehra Güneş ve Hande Baladın'dan iyi haberler gelmişti. 14 kişilik kadroda yer almayan İlkin Aydın'la ilgili büyük bir sürpriz yaşanırken, kadroda yer almayan Ayça Aykaç da bir destek paylaşımı yaptı.

Filenin Sultanları Paris yolcusu! Ayça Aykaç'tan destek mesajı, İlkin Aydın sürprizi...

2023 yazında muhteşem başarılara imzasını atan Filenin Sultanları, 2024 Milletler Ligi'nde yaşanan sakatlıklar nedeniyle zor günler yaşamış ve çeyrek finalde elenerek turnuvaya erken veda etmişti.

Haberin Devamı

Milletler Ligi sonrası hız kesmeden 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için hazırlıklarına başlayan Sultanlar'a sakatlar Hande Baladın ve Zehra Güneş'ten iyi haberler gelmişti. Kaptan Eda Erdem yaptığı açıklamada Zehra ve Hande'nin gayet iyi olduğunu ve takımla çalışmalara başladıklarını duyurmuştu. Öte yandan bir diğer sakat İlkin Aydın ise kadroda yer almamıştı. 

AYÇA'DAN DESTEK MESAJI

 Kadroda yer almayan isimlerden biri ola Ayça Aykaç, Instagram hesabından bir destek paylaşımı yaptı. Ayça paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle, hepinizle gurur duyduğumu belirtmek isterim. Olimpiyatlara katılmak büyük bir başarı ve bu yolda verdiğiniz emekler, döktüğünüz terler karşılığını buluyor. Orada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyorum.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları Paris yolcusu Ayça Aykaçtan destek mesajı, İlkin Aydın sürprizi...

Sizlere tüm kalbimle başarılar diliyorum. Sahada olduğunuz her anın tadını çıkarın ve birlikte bu anları unutulmaz kılın. Hepinizi çok seviyorum ve destekliyorum. Yolunuz açık, şansınız bol olsun!"

İLKİN SÜRPRİZİ

Öte yandan bir de İlkin Aydın sürprizi yaşandı. Yaşadığı sakatlık sebebiyle oynayıp oynamayacağı belli olmadığından ilk açıklanan kadroda yer almayan İlkin Aydın, 14 kişilik Paris kafilesine eklendi.

İlkin Aydın hakkındaki açıklama kulübü Galatasaray'dan geldi. Aydın'ın, başkan Dursun Özbek'i ziyaret ettiği görüşmeden bir kare paylaşıldı ve şu ifadeler kullanıldı:

Filenin Sultanları Paris yolcusu Ayça Aykaçtan destek mesajı, İlkin Aydın sürprizi...

"Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 14 kişilik kafilesinde yer alan milli sporcumuz İlkin Aydın, Olimpiyat yolculuğu öncesi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’i ziyaret etti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta gerçekleşen ziyarette Başkanımız Dursun Aydın Özbek, İlkin Aydın ile uzun süre sohbet etti ve A Milli Kadın Voleybol Takımımıza başarılar diledi."

SULTANLAR PARİS'E UÇUYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama Sultanlar'ın Paris'e erkenden gideceğini ve bir de hazırlık maçı yapabileceğini duyurmuştu.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda ay-yıldızlılar bugün Paris'e uçacak. 

YORUM YAZ