Filenin Sultanları Milletler Ligi 2.hafta maçları ne zaman? Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı maç takvimi ve puan durumu

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi'nin 2.haftasında parkeye çıkıyor. İlk hafta maçlarından 2 mağlubiyet, 2 galibiyetle ayrılan Filenin Sultanları, puan cetvelinde 7 puanla 7. sırada yer aldı. Milli takımımızın Milletler Ligi 2.hafta programı sporseverlerce merak ediliyor. Filenin Sultanları'nın maç takvimi ve Milletler Ligi'ndeki son puan durumu gibi detayları haberimizden bulabilirsiniz.

Filenin Sultanları Milletler Ligi 2.hafta maçları ne zaman? Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı maç takvimi ve puan durumu

İlk etabı Antalya'da oynanan Milletler Ligi'de A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk maçında, Japonya'ya 3-1 mağlup olmuştu. İkinci maçında Hollanda karşısında ilk galibiyetini alan Filenin Sultanları, üçüncü maçında İtalya'ya kaybetmişti. Son maçında Fransa'yla karşılaşan ay-yıldızlılar ilk haftayı galibiyetle kapatmıştı.

Haberin Devamı

Milletler Ligi'nin son şampiyonu olan Filenin Sultanları hata yapmak istemiyor. Milletler Ligi'nin 2.haftasında Amerika Birleşik Devletleri'ne parkeye çıkacak olan voleybolcularımız dünya klansmasınında da zirvedeki yerini korumak istiyor. İkinci hafta maçları için geri sayım sürerken spor severler, Filenin Sultanları'nın maç takvimi merak ediyor. Peki Milletler Ligi 2. hafta maçları ne zaman ve nerede oynanacak?

MİLLETLER LİGİ2.HAFTA MAÇ TAKVİMİ
Milletler Ligi'nin 2.haftası Amerika Birleşik Devletleri'de oynanacak. Türkiye sırasıyla Almanya, Sırbistan, Güney Kore ve ABD ile karşı karşıya gelecek. Sultanlar ilk maçını 29 Mayıs Çarşamba günü Almanya ile oynayacak.

2.hafta programı şöyle;
29 Mayıs 2024 22.30 / Almanya-Türkiye

Haberin Devamı

31 Mayıs 2024 03.30 / Sırbistan-Türkiye

1 Haziran 2024 21.00 / Güney Kore-Türkiye

2 Haziran 2024 23.00 / ABD-Türkiye

Filenin Sultanları Milletler Ligi 2.hafta maçları ne zaman Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı maç takvimi ve puan durumu

MİLLETLER LİGİ PUAN DURUMU
Sultanlar 3.haftada ise Japonya'da boy gösterecek. Üçüncü hafta grubunda Çin, Brezilya, Polonya, Dominik Cumhuriyeti, Almanya, Tayland ve Bulgaristan takımları yer alacak. Tamamlanan 3 haftanın sonunda puan sıralamasını ilk 8 sırada tamamlayan takımlar finallerde mücadele etmeye hak kazanacak. Finaller 20-23 Haziran 2024 tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek.

YORUM YAZ