Filenin Sultanları Başantrenörü Daniele Santarelli'den itiraf: 'Kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum'

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın İtalyan Başantrenörü Daniele Santarelli, İtalyan Büyükelçiliğinde gerçekleştirilen 'MeeTürkItaly' panelinde dikkat çeken açıklamalara imza attı. İşte Santarelli'nin açıklamalarından satır başları.

Filenin Sultanları Başantrenörü Daniele Santarelli'den itiraf: 'Kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum'

İstanbul'daki İtalya Büyükelçiligi Rezidansında, İtalya'nın Türkiye Büyükelçisi Giorgio Marrapodi'nin davetiyle yapılan organizasyona Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Ceyhun Kazancı, TFF Dış İlişkiler Direktörü Buğra İmamoğulları ve davetliler katıldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları'yla birlikte yarı finale kadar yükselen başantrenör Daniele Santarelli dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'ÇOK YAKLAŞMIŞTIK'

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, olimpiyatlarda madalyaya çok yaklaştıklarını belirterek "Çok yaklaşmıştık, madalyayı kazanmak herkes ister. Milli takım için iyi bir deneyimdi, şimdi bir sonraki olimpiyata hazırlanmak için 4 yılımız var. Madalyaya yaklaştık, bu bizi yaraladı ama bu acıyı hissedersek Los Angeles’ta daha başarılı oluruz. Olimpiyatları hak edersiniz ve sonuna kadar yaşarsınız biz de bunu yaptık. İlk olimpiyatımı madalya ile kapatmak isterdim, muhteşem olurdu, olmadı ama benden başka hayal edenler de vardı bu sefer onlar aldı. Madalya almak kolay değil ama tekrar deneyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları Başantrenörü Daniele Santarelliden itiraf: Kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum

Maçlarda sakin ve pozitif tavırlarıyla dikkat çeken Santarelli "Maçlarda kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum, neredeyse oyuna karışıyorum. Maçı çok terlemiş ve yorgun bitiriyorum. Orada olmak çocukluğumdan beri hayalini kurduğum şey. Açıkçası Türkiye heyecanımı yaşayabildiğim çok uygun bir ülke." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ