Eczacıbaşı Dynavit sezonu açtı

Eczacıbaşı Dynavit; Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, başantrenör Ferhat Akbaş ve oyuncuların katıldığı bir medya günüyle sezonu açtı.

Eczacıbaşı Dynavit sezonu açtı

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 sezonunu açtı. Eczacıbaşı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, başantrenör Ferhat Akbaş ve turuncu-beyazlı oyuncular ile teknik ekip katıldı.

Haberin Devamı

Faruk Eczacıbaşı, “Yıllar geçse de aynı heyecanı duyuyorum. Voleybolun Türkiye’de başarılı olmasına katkıda bulunduk. Voleybol, bizim için bir spordan daha fazlası. Binlerce kıza, sahada şans vermemizden dolayı gurur duyuyoruz. Genç kızlarımızın hayallerine ulaşmasına yardım etmeye devam edeceğiz” derken başantrenör Ferhat Akbaş da “Çok kıymetli bir ekibimiz var. Takımımızın istikrarlı olmasını istiyoruz, bu yüzden kadromuzun temelini takımda tuttuk. Bu sezon kadromuz çok derin. Bence Eczacıbaşı tarihinde yapılmış en iyi kadrolardan birine sahibiz. Milli takımdan gelen oyuncularda sakatlık ve yorgunluk var. Bizim işimiz de onları tekrar forma sokmak olacak. Kathryn Plummer da bir ameliyat geçirdi. İkinci yarıda yükselişe geçecek bir takım olacağız.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Eczacıbaşı Dynavit sezonu açtı

YORUM YAZ