Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Medicana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Voleybol Sulanlar Ligi)

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde 5. hafta müsabakaları oynanacak. Geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Kupası için karşı karşıya gelen Eczacıbaşı Dynavit ve Fenerbahçe Medicana bu kez Sultanlar Ligi'nde derbi maçına çıkacak. Sporseverlerce bu maçın canlı yayın bilgisi merak edilip araştırılıyor. Peki Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Medicana voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi ? İşte Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Medicana maçına dair tüm detaylar.

Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Medicana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Voleybol Sulanlar Ligi)

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 5. haftası dev derbiye sahne oluyor. Eczacıbaşı Dynavit, son şampiyon Fenerbahçe Medicana’yı konuk edecek. İki takım geçtiğimiz günlerde de 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası maçında karşı karşıya gelmiş, Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Eczacıbaşı Dynavit'i setlerde 3-1 mağlup ederek kupanın sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

KAYBEDENİN SERİSİ BOZULACAK

Sultanlar Ligi'nde geride kalan 4 maçı da kazanan iki ekibin mücadelesinde kazanan taraf yenilmezlik serisini 5 maça çıkaracak. Fenerbahçe ligdeki 4 maçını da set vermeden kazanırken, Eczacıbaşı Dynavit ise ligin 3. haftasında Ankara deplasmanında Zeren Spor’a bir set kaybetti.

Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Medicana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak (Voleybol Sulanlar Ligi)

ECZACIBAŞI-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Medicana maçı İBB Cebeci Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak. Hakemliği Ozan Çağı Sarıkaya, Mehmet Topal'ın üstleneceği mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

 

YORUM YAZ