Bakan Uraloğlu: Voleybol Milli Takımı'nın dönüşünü business olarak organize edeceğiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, A Milli Kadın Voleybol Milli Takımını'nın ABD seyahati ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "Dönüşlerini business olarak organize edeceğiz" dedi.

Bakan Uraloğlu: Voleybol Milli Takımı'nın dönüşünü business olarak organize edeceğiz

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM'de AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman başkanlığında toplanan Dijital Mecralar Komisyonu'na sunum yaptı.

Haberin Devamı

Milletvekillerinin sorularını da yanıtlayan Uraloğlu, A Milli Takım Kadın Voleybol Takımı'nın 2024 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi ikinci etap müsabakalarını oynamak üzere ABD'ye tarifeli uçakla gitmesine ilişkin, "Biz de bunu sosyal mecralardan öğrendik. Onun üzerine Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı ile konuştum. Şunu söyledi; 'Burası ABD uçuşu, yaklaşık 13 saatlik uçuş. Bize 10 gün önce haber verdiler. Özel bir uçak ya da sefer ilan etmeksizin bunu çözme imkanımız yoktu maalesef." ifadelerini kullandı. 

Bakan Uraloğlu: Voleybol Milli Takımının dönüşünü business olarak organize edeceğiz

'DÖNÜŞLERİNİ ORGANİZE ETMEYE ÇALIŞIYORUZ'

Bakan Uraloğlu açıklamalarına şu şekilde devam etti;

"Aynı şekilde dönüşü çözme noktasında da artık uçak değiştirip de büyük gövdeli; çünkü her uçakta business uçabilecek yolcu sayısı var ve satılmış biletler var, maalesef bize geç haber vermelerinden dolayı çözemedik' dedi. THY'nin çoğunlukla milli takımımızla yüz binlerce dolarlık sponsorluk anlaşmaları var. Dolayısıyla böyle bir yaklaşımda olan bir kurum bunu esirgemeyecektir; ama orada iletişim demek ki doğru noktada olmamış. Dönüşlerini inşallah business olarak organize etmeye çalışıyoruz" 

YORUM YAZ