A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli'nin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

Filenin Sultanları Milletler Ligi 2.hafta maçında Amerika Birleşik Devletleri'ni 3-2 mağlup etti. Bu skorla dünya sıralamasında zirvedeki yerini koruyan A Milli Kadın Voleybol Takımımız ayrıca ikinci haftayı da nağmalup kapattı. Karşılaşma sonrası Başantrenör Daniele Santarelli'nin paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli'nin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

2023 yılında A Milli Voleybol Takımımızda başantrenörlük görevine getirilen Daniele Santarelli, ilk yılında Türkiye'ye büyük bir gurur yaşatmıştı. Filenin Sultanları'yla tüm kulvarlardaki karşılaşmaları kazanan Santarelli, Milletler Ligi, CEV Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde şampiyonluğa ulaşmıştı.

Haberin Devamı

İtalyan teknik adamın hem takımla hem de Türkiye'yle kurduğu bağ herkesten takdir topluyor. Geçtiğimiz günlerde ay-yıldız duvar kağıtlı saatiyle çok konuşulan Santarelli bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündemde.

"ÇÜNKÜ BİZ TÜRKİYE'YİZ"
Filenin Sultanları, Milletler Ligi ikinci haftasında ABD ile karşı karşıya geldi. Sultanların dünya sıralamasındaki yeri için kritik bir önem teşkil eden karşılaşma heyecan dolu anlara sahne oldu.

Ay-yıldızlılar karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve dünya sıralamasında yerini korudu. Karşılaşma sonrası Başantrenör Daniele Santarelli, yürekleri ısıtan bir paylaşıma imzasını attı.

Santarelli, oyuncularının galibiyet pozunu paylaşarak "Çünkü biz Türkiye’yiz!" dedi.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarellinin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

 

YORUM YAZ