MENÜ

Vodafone Park'ta hedef Müge Anlı

Süper Lig'de oynanan 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Kayserispor'u ağırladı. Beşiktaşlı taraftarların hedefindeki isim ise açıklamaları ile tepki çeken Müge Anlı oldu.

Vodafone Park'ta hedef Müge Anlı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u ağırladı.

Mücadeleyi izlemeye gelen taraftarların hedefinde ise Aykut Kocaman ve Fenerbahçe dışında Müge Anlı vardı.

Siyah Beyazlı taraftarlar maçın başından itibaren tezahüratları ile tepkilerini dile getirirken sık sık Müge Anlı'ya yüklenmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Müge Anlı ne demişti?

Müge Anlı, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa maçına gitmiş ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili programında şu yorumları yapmıştı:

"Futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın."

Müge Anlı'ya yanıt veren Esra Erol'a da Beşiktaşlı taraftarlardan destek tezahüratı geldi.

Esra Erol ne demişti?

Siyah Beyazlı renklere gönül vermesiyle de bilinen Erol, gündüz kuşağında yayınlanan programında Anlı'nın sözlerine sert tepki göstererek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gerçek taraftarları bir kenara bırakıp kendini bilmez holiganlara sesleniyorum. Hangi takım taraftarı olursanız olun sahadaki futbolcuya küfretme hakkına sahip değilsiniz."

"Unutmayın, o sahadaki insanın da duyguları var. Özellikle bir futbolcunun ölmüş annesine ve aile bireylerine küfretmek ne bizim geleneğimize ne de insanlığımıza sığar."

"Tüm gerçek taraftarlar, lütfen içinizdeki bu futbol teröristlerini temizleyin. Bizlere ve sizlere de yakışan budur."





Haberin Devamı
YORUM YAZ