MENÜ

Vitor Pereira'nın yardımcıları topun ağzında

Sarı-Lacivertli yönetim, teknik heyetle Türk oyuncular arasındaki diyaloğun kopma noktasına gelmesi gerekçesiyle Portekizli’nin ekibini göndermeye hazırlanıyor.

Vitor Pereira'nın yardımcıları topun ağzında

Fenerbahçe Yönetimi istifa etmesi için baskı yapıyor, Vitor Pereira ise her fırsatta görevinin başında olduğunu söylüyor. Taraflar arasında adeta soğuk savaş yürütülüyor. Yönetim, psikolojik harekatta yeni hamleye hazırlanıyor.

Hedefte Vitor Pereira’nın beraberinde getirdiği ekibi var. Yöneticiler, özellikle Türk oyuncular ile teknik heyet arasındaki bağın kopma noktasına geldiği görüşünde. Bu nedenle Pereira’nın yardımcılarının tamamen değiştirilmesi gündemde.

Portekizli hoca kalsa bile, yeni sezonda bambaşka bir antrenör ekibiyle yola devam etmek zorunda kalacak. Yönetim, altyapıdan bazı hocaları A takıma kaydırmayı planlıyor.


Fenerbahçe idmanında sürpriz!


Pereira’ya büyük darbe olacak

Yönetimin bu hamleyi hayata geçirmesi halinde Vitor Pereira’nın nasıl bir tepki göstereceği ise merak konusu. Gittiği her yere yardımcılarını da götüren Portekizli çalıştırıcı için bu durum büyük bir darbe olacak. Pereira’nın bu hamle sonrası ayrılmama konusundaki kararını gözden geçirmesi umut ediliyor.

Yusuf Dursun


İşte statlarda son durum


Haberin Devamı
YORUM YAZ