MENÜ

Vinicius Junior kimdir?

Real Madrid'in transfer etmeye çok yakın olduğu 16 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior yeni Neymar olarak gösteriliyor. İspanyol kulübünün Vinicius Junior için 61 milyon euroyu gözden çıkardığı konuşuluyor. Peki Vinicius Junior kimdir? İşte genç futbolcunun bilinmeyenleri...

Vinicius Junior kimdir?

Vinicius Jose Paixao de Oliveira Junior... Kısa adıyla Vinicius Junior dünya futbolunun şuan en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Real Madrid Brezilya'nın Flemango takımında forma giyen 16 yaşındaki sambacıyı transfer etmek için 61 milyon euroyu gözden çıkardı. Peki yeni Neymar olarak gösterilen Vinicius Junior kimdir?

Neymar gibi sol kanat ve forvette forma giyen Vinicius Junior Brezilayının köklü kulüplerinden Flamengo forması giriyor. Genç futbolcu burada U20 takımında forma giyiyor.

Brezilya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen Vinicius Junior özellikle U17 takımı ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Brezilya U15 takımında 6 maça çıkan Vinicius Junior 6 gol atma başarısı gösterdi. Brezilya U17 takımı ile 22 maça çıkan 1.77 boyundaki yıldız adayı attığı 19 golle takımına büyük katkı sağladı.

Güney Amerika U17 Şampiyonu olan Brezilya'da Vinicius Junior turnuvanın en iyi futbolcusu seçildi.

Vinicius Junior kimdir




Haberin Devamı
YORUM YAZ