MENÜ

Vincent Janssen'den mesaj var

Sarı-lacivertlilerde kiralık sözleşmesi biten Vincent Janssen için yeni bir açıklama yapıldı. Menajeri Louis Laros, “Janssen yeni bir şans istiyor, şu an netleşen bir durum yok” dedi.

Vincent Janssen'den mesaj var

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de kiralık forma giyen Vincent Janssen için açıklama geldi. Şu anda Tottenham’ın sözleşmeli futbolcusu olan Janssen’in menajeri Louis Laros, Hollanda basınına konuştu. Menajer Laros, Janssen’in durumunun hala net olmadığını belirterek, “PSV ile adının geçmesi tamamen spekülasyon henüz bir teklif yok, şu anda durumu netleşmedi. Tottenham’da da Llorent ve Kane gibi iki forvet var” dedi.

Fenerbahçe’den övgüyle bahseden Laros, “Janssen’in geçen sezon uzun sakatlık sürecine karşın harika zaman geçirdi. Fenerbahçe harika bir kulüp. Geçen sezon İngiltere’de dönem bittiği için Fenerbahçe tek opsiyondu ve transfer olmuştu” ifadelerini kullandı.

Henüz Janssen’in hangi takımda oynayacağının kesinleşmediğini vurgulayan Louis Laros, “Şu anda netleşen bir durum yok. Janssen yeni bir şans istiyor, birçok kulübün ilgisini biliyoruz, Janssen’i beğenen ve takip eden kulüpler var” diye konuştu.

Son dakika! Gianluigi Buffon transfer için Paris'te!

Haberin Devamı
YORUM YAZ