Yusuf Yazıcı, Gürcistan zaferi sonrası konuştu: Bugün top bizi bayağı sevdi

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, “Bazen şans yanınızda olsun, top sizi sevsin istiyoruz. Bugün top bizi biraz değil bayağı sevdi. Onun için çok mutluyuz” dedi.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti. Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Taraftarlara teşekkür eden Yusuf Yazıcı, “Çok teşekkür ediyoruz onlara. Sanki Türkiye’de oynamış gibiydik. Zaten nereye gidersek gidelim her yerde bizimle beraberler. Onun için onlara çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı

Haberin Devamı

“ARDA ÇOK FANTASTİK BİR GOL ATTI”

Arda Güler’in attığı gol hakkında konuşan Yusuf Yazıcı, “Arda çok fantastik bir gol attı. Belki de turnuva bittikten sonra turnuvanın en iyi golleri arasında olacak. Onun adına çok mutlu oldum. İnanılmaz bir sol ayak golü” sözlerini sarf etti.

“BUGÜN TOP BİZİ BİRAZ DEĞİL BAYAĞI SEVDİ”

Mücadelenin son anlarında yaşanan pozisyonla ilgili değerlendirmede bulunan 27 yaşındaki futbolcu, “Bazen şans yanınızda olsun, top sizi sevsin istiyoruz. Bugün top bizi biraz değil bayağı sevdi. Onun için çok mutluyuz. Gol olsa farklı şeyler konuşacaktık şu an. Ama peşine de Kerem’in golü çok mutlu olduk. Hocaya da çok iyi bir hediye vermiş olduk” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ