Transferi az daha iptal oluyordu! Taraftarlar büyük coşkuyla karşıladı

Geçtiğimiz sezonu La Liga ekibi Getafe'de kiralık olarak geçiren ve şimdi Fransız devi Marsilya'ya transfer olmak üzere olan Mason Greenwood, taraftarlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Greenwood transferi için büyük mutluluk yaşayan Marsilya taraftarları, 22 yaşındaki oyuncuyu karşılamak için toplandu. İngiliz oyuncu da bu ilgiye taraftarları selamlayarak karşılık verdi.

Manchester United forması giydiği esnada tecavüze teşebbüs ve saldırı gibi suçlardan tutuklanan İngiliz futbolcu için Marsilya Belediye Başkanı Benoit Payan, "Greenwood'un davranışı tarif edilemez, kabul edilemez. Karısını dövüyor.... Beni derinden sarsan görüntüler gördüm. Marsilya'nın değerleri ve Marsilya Kulübü'nün değerleri bundan başka bir şey değildir. Irkçılık ya da anti-Semitizm dışında her şeydir. Bu her şeydir ama... hayal edebilirsiniz, kadına yönelik şiddet. Bunu hayal edebiliyor musunuz? Ve Greenwood Marsilya için oynadığını mı iddia ediyor? Bu bir rezalet." sözleriyle bu transfere sert bir şekilde karşı çıkmıştı.

Haberin Devamı

Ancak transferin tamamlanmasını isteyen Marsilya taraftarları, genç oyuncuyu coşkulu bir şekilde karşıladı. İşte o anlar...

YORUM YAZ