Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv maçında skandal pankart! Ergin Ataman çılgına döndü...

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki hazırlık maçında Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelirken mücadelenin son çeyreğinde açılan skandal pankart dikkatleri çekti. Bu olay sonrasında Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, son çeyreğin başında hakemlerle girdiği diyaloğun ardından diskalifiye edildi.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv mücadelesi skandal bir olaya sahne oldu. Milli basketbolcularımız Cedi Osman ve Ömer Faruk Yurtseven'in de formasını giydiği Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, hazırlık maçında karşılaştığı Maccabi Tel Aviv'e 88-75 mağlup olurken mücadelenin son çeyreğinde açılan pankart büyük tepki çekti.

Haberin Devamı

Lefkoşa'da oynanan mücadelenin son çeyreği başlarken Panathinaikos taraftarlarının olduğu bölümde provokasyon amaçlı bir pankart açıldı. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında tribünlerde, "50 yıllık hukuksuz işgali kimse unutmuyor" yazan çirkin pankart büyük tepki yarattı.

ERGİN ATAMAN'DAN 'BENİ AT' ÇAĞRISI

Pankart, maçta son çeyreğin bitimine 9:22 kala ekranlara gelirken bitime 8:57 kala Ergin Ataman, sahaya girdi ve hakemlere yönelik sert tepkileriyle birlikte kendisinin oyundan atılmasını talep etti. Nitekim Ataman'ın hakemlerden kendisini oyundan atmalarını istediği de görüntülerden net bir şekilde anlaşılmaktaydı. Sahaya girerek kendini attıran Ergin Ataman, daha sonra ise salonu terk etti. 

YORUM YAZ