Özhan Pulat: Hatayspor bu ligde var olacaktır

Antalyaspor, Süper Lig'in 3'üncü haftasında Hatayspor'a karşı 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak bu sezonki ilk 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, her hafta skandal kararlardan bıktıklarını ve aleyhlerine verilen penaltıların rahat verilirken, lehlerinde olanların ise didik didik incelendiğini söyledi.

İki ayrı devre olarak değerlendirilecek bir karşılaşma olduğunu belirten Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, "İlk devre her şeyi planladığımız gibi gitti. 2-0'lık bir skorla devre arasına aslında rahat girdik. Sonrasında Antalyaspor'un bir 10 dakika baskısını bekliyorduk. Bu baskıyı da iyi savunup sonrasında üstümüze gelen Antalyaspor'un arkasında bulacağımız boş alanlarla kontrollü bir şekilde skor arayacaktık. Çok talihsiz bireysel hatalardan 3 haftadır canımız yanıyor. Bu bireysel hataları kimi zaman biz yaparken takım olarak, kimi zaman da hakem arkadaşlarımız yapıyor. Bize verilen penaltı pozisyonunun öncesinde oyuncunun eline top temas ediyor. Sonrasında penaltı pozisyonu. Şimdi aleyhimize verilen penaltılar çok rahat verilirken, bizim kazandığımız penaltılar didik didik inceleniyor. Bununla da baş edip, bununla, buna karşı da mücadele etmeyi öğreneceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

"HER HAFTA VERİLEN SKANDAL KARARLARDAN BIKTIK"

Hakem yönetiminin ilk 45 dakika farklı, ikinci 45 dakikada farklı olduğunu söyleyen Özhan Pulat, "Bunun nedenini istiyorsanız biraz araştırın. Sizden görmüş veya biliyor olabilirsiniz. Gerekçesini ben söylemeyeceğim. Temsilciler devre arasında soyunma odasına giderken kamera falan koyuyor herhalde. Arkadaşlar sahadaki oyuncular kadar hakem arkadaşlarımızda cesur olmalı. Biz onur kırıcı, gurur kırıcı, onları zorlaştırıcı hiçbir geri bildirimde bulunmuyoruz. Ama Hatayspor'un da sesi çıkmıyor diye her hafta böyle bir skandalla karşılaşmaktan bıktık. Biz bir varoluş mücadelesi veriyoruz. Rakibimizi tebrik ediyorum bu arada. Bizi yendiler. Ama bir varoluş mücadelesi veren kulübe, şehrinden uzak taraftarından uzak, mücadele eden bir takıma ya bu kadar kolay inisiyatif almak gerçekten can acıtıcı ve artık bir noktadan sonra kamuoyu tarafından da irdelenmesi gerekiyor. Oyuna dönmek istiyorum. Bu bireysel hatalardan daha takım oyununa kolektif futbola dönmeliydik. Son anda oyundan kopmayarak bir penaltı kazandık ama o da VAR'dan iptal oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

"HATAYSPOR BU LİGDE VAR OLACAKTIR"

Yapacakları transferlerle ligde var olacaklarını belirten Özhan Pulat, "Kesinlikle yapacağımız transferlerle özellikle milli takıma arasındaki doğru çalışmalarımızla Hatayspor, her ne engel olursa olsun bu ligde var olacaktır ve keyif vermeye devam edecektir" dedi.

YORUM YAZ