Osman Özköylü, Pendikspor'a geri döndü!

Süper Lig'e veda eden ve İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran Pendikspor'da teknik direktörlük görevine Osman Özköylü getirildi. Özköylü, daha önceki döneminde Pendikspor'u Süper Lig'e çıkarmayı başarmıştı.

Pendikspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Süper Lig'e veda eden İstanbul ekibinde İbrahim Üzülmez ile yolların ayrılması sonrası Osman Özköylü, takıma geri döndü.

Haberin Devamı

Osman Özköylü, 2021-23 yılları arasında görev yaptığı Pendikspor'u önce 1. Lig'e ardından da Süper Lig'e taşımayı başarmıştı. Süper Lig'in ilk bölümünde de takımın başında yer alan Özköylü, ilk 8 haftada toplanan 4 puanın ardından görevinden alınmıştı. Pendikspor, ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de ilk 4 maçında Osman Özköylü yönetiminde 4 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı.

İlk olarak 25 Ekim 2021 tarihinde takımın başına geçen Özköylü, sezon sonunda takımını 1. Lig'e taşıdı. 2022-2023 sezonunda ise 1. Lig'de 67 puan toplayan Pendikspor, normal sezonu 3. tamamladı ve play-off oynama hakkı elde etti. Play-off finalinde Bodrum FK'yı mağlup eden İstanbul ekibi tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi.

YORUM YAZ