Ogün Temizkanoğlu: Kuntz'tan sonra hiç ileri gidemedik

Euro 2024 yolunda Ermenistan'a karşı alınan 1-1 beraberliğin ardından Japonya'ya karşı alınan 4-2'lik mağlubiyetle beraber eleştiri oklarını üzerine çeviren Stefan Kuntz'a bir eleştiri de TRT ekranlarında Milli Tkım'ı değerlendiren Ogün Temizkanoğlu'ndan geldi. Eski Milli oyuncu ''Kuntz'tan sonra hiç ileri gidemedik'' ifadelerini kullandı.

Euro 2024 yolunda Ermenistan'a karşı alınan 1-1 beraberliğin ardından Japonya'ya karşı alınan 4-2'lik mağlubiyetle beraber eleştiri oklarını üzerine çeviren Stefan Kuntz'a bir eleştiri de TRT ekranlarında Milli Tkım'ı değerlendiren Ogün Temizkanoğlu'ndan geldi. Eski Milli oyuncu

Haberin Devamı

''Herkeste problem var! Stefan Kuntz üzerinden konuştuğumuzda geldiği günden beri ilerleme kaydedemedik. Oyun anlayışı olarak da hiçbir şekilde ileriye gidemedik, herhangi bir oyun düzenimizin olmadığını görüyoruz, dağınık bir futbol olduğunu görüyoruz. Teknik direktör olarak kötü oynamamıza neden olabilirsiniz, takımın ayakta kalmamasına neden olabilirsiniz. Kuntz’u çok şeyle suçlayabiliriz fakat bir gerçek de var seksen beş milyon insanın içerisinde o milli formayı 11 kişi giyiyorsa çok şanslılar, bunu değerlendirmeleri lazım. Nerede oynadıklarının farkına varmaları lazım. Hepsi üst düzey oyuncular diyoruz, hepsi kaliteli oyuncular diyoruz ama sahanın içerisinde sanki birbirlerini tanımayan bir oyuncu kitlesi var. Acemi mangası gibiler. Herhangi bir şekilde bizim Milli Takım’ın bu olmadığını hepimiz kabul ediyoruz. Kuntz’u yerden yere vurabiliriz ama her şey Kuntz’da bitmiyor, Kuntz sahanın içerisine girmiyor. Ben sahanın içerisindeki oyuncuların performanslarına bakarım'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ