Metin Ülgen: İlk kez yer aldığımız bir ligde bu kadar yapabildik

Galatasaray Petrol Ofisi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci maçında İtalyan ekibi Roma’ya 6-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen ''İlk kez yer aldığımız bir ligde bu kadar yapabildik'' dedi.

Galatasaray Petrol Ofisi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci maçında İtalyan ekibi Roma’ya 6-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İLK KEZ YER ALDIĞIMIZ BİR LİGDE BU KADAR YAPABİLDİK

Karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen, “Rakipler tempolu ve temaslı oynuyorlar, iyi oyunculara sahipler. Kendi sahamızda biraz açık oynadığımızda bu fark da skora yansıdı. Biz cevap veremedik. Bireysel hatalar da gelince farklı bir skor oluştu. Şampiyonlar Ligi çok önemli bir yer ve önemli takımlar var. Buradan ders çıkaracak olursak, ligde şampiyon olmamız durumunda seneye daha farklı olabilir. Ama bir tecrübe mutlaka gerekiyor. İlk kez yer aldığımız bir ligde bu kadar yapabildik” diye konuştu.

 

‘ÇOK TEMPOLU VE TEMASLI OYNUYORLAR’

Savunma anlamında daha dikkatli olmak gerektiğini söyleyen Ülgen, “Biz de takımları tanımış olduk. Çok tempolu ve temaslı oynuyorlar. Türkiye'de faul olanlar, ne yazık ki Avrupa'da olmuyor. Savunma anlamında daha dikkatli olsaydık, kontratağa yönelik oynasaydık belki biraz oyunu tutabilirdik” ifadelerinde bulundu.

YORUM YAZ