İbrahim Hacıosmanoğlu'dan birlik mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Tüpraş Stadı'ndaki restoranın açılışında buluştu.

A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda galibiyetini değerlendiren İbrahim Hacıosmanoğlu ise "Maçta zemin, futbol oynamaya müsait değildi. Karşılaşma bir gün sonraya ertelenecekti. Bir madde kullanarak olayı çözdüler. Çok şükür bir sakatlık da olmadı. İstediğiniz zaman oluyor. Umarım milli takımımız bu yolda gider." dedi.

Haberin Devamı

Türkiye'deki bütün futbol takımlarına hizmet etmeyi amaçladıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Futbolun patronları, kulüp başkanları ile taraftarlardır. Ali Sami Yen ve Süleyman Seba gibi güzel anılmak istiyorsak, onları örnek almalıyız. Bizim kapımız herkese açık." diye konuştu.

İletişimin önemine vurgu yapan Hacıosmanoğlu "Başkanlar da iletişime önem veriyor. Topluma güzel örnek olmak istiyorlar. Başkan Hasan Arat'ın bir önerisi oldu. Beş başkanla birlikte yemek yiyeceğiz, toplantı yapacağız sonra da bir televizyon programına çıkacağız. Sadece futbolu değil, ülkenin sorunlarını da konuşacağız. Hasan Arat'a teşekkür ediyorum. Bu fikri o vermişti. Bu olaydan sonuç almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM YAZ