Hasan Arat'tan adaylık açıklaması: Önceliğim Beşiktaş!

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Maslak’taki merkezinde gerçekleşen toplantının ardından soruları yanıtlayan Beşiktaş kulübü başkanı Hasan Arat, Kulüpler Birliği Vakfı adaylığıyla ilgili olarak “Benim önceliğim şu anda Beşiktaş” dedi.

Kulüpler Birliği başkanlığının zaman gerektiren bir görev olduğunu vurgulayan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, ise, “Kulüpler Birliği başkanlığı görevi için teveccüh gösterip beni adaylığa yakıştıran arkadaşlar oldu. Gayet normaldir. Benim önceliğim şu anda Beşiktaş. Bunu daha önce de söylemiştim. Daha Beşiktaş’ta yapacak çok işimiz var. Bu büyük bir zaman gerektiriyor. Buraya zaman ayıranlara da teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımla birlikte Beşiktaş şu an için bizim önceliğimiz. Umarım camiamıza layık bir şekilde bu çalışmaları yürütürüz. Kulüpler Birliği'nin seçeceği başkanı da tüm kalbimle destekleyeceğimi söylemek isterim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı


Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya da, “Çok güzel bir toplantı oldu. Herkes ortak bir görüşte birleşti. Birlikte çalışmak güzel. Süper Lig’i inşallah bu sene çok daha keyifli göreceksiniz. Bugün çok güzel kararlar aldık. Bu kararlar doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZ