Fluminense'den Thiago Silva'ya görkemli karşılama! Tam 55 bin kişi...

Avrupa futbolunun en önemli savunma oyuncularından Thiago Silva, 4 yıllık Chelsea kariyerinin ardından ülkesine döndü ve Fluminense'ye transfer oldu. 2006-2009 yılları arasında formasını giydiği takıma geri dönen 39 yaşındaki oyuncu için Fluminense taraftarları görkemli bir atmosfer oluşturdu.

2009 yılında Milan'a transfer olmasıyla birlikte Avrupa futbolunun en önemli defans oyuncularından biri olmaya başlayan Thiago Silva, 2012 yılında PSG'ye tam 42 Milyon Euro karşılığında transfer olarak büyük ses getirmişti. Fransız ekibinde tam 8 sezon forma giyen Brezilyalı yıldız 2020 yazında da Premier Lig devi Chelsea'ye transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Kariyerinin son döneminde ülkesine dönmeye karar veren Silva, daha önce formasını giymiş olduğu Fluminense'ye transfer oldu. Fluminense taraftarları, bu transferi büyük sevinç ile karşılarken başarılı futbolcunun imza töreni için düzenlenen organizasyonda stadyumda adeta festival havası oluşturdu. İşte tam 55 bin taraftarın katılım gösterdiği o harika atmosfer...

YORUM YAZ