Feyyaz Uçar'dan Ziraat Türkiye Kupası açıklaması: Adil bir müsabaka...

Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş'ın evinde Hatayspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ''Biz bugüne kadar sahada her zaman mücadelemizi verdik ve sahada kalmaya çalıştık. Ama herkesin de bir sabrı var. Sezonu bitirirken en azından bir kulvarda doğru, düzgün, adil bir müsabaka olsun, hak eden kazansın istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Biz her zaman sahada kalmaya çalıştık”

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, “Maç öncesi hakemin istatistiklerine baktığımızda biraz sevindik. Kart göstermemeye çalışan, oyunu oynatmaya çalışan, avantaj kuralını gözetmeye çalışan bir hakem olarak söylediler. Ama maçın geneline baktığımızda sanırım en fazla sarı kart gösterdiği takım olarak yerimizi aldık.

Maçın sonlarına doğru atağa çıktığımız pozisyonda Muçi’ye yapılan faul de avantaj kuralının uygulanmasını bekledik. Çünkü genç arkadaşımız orda topu almıştı ve ver kaç yaparak önemli bir pozisyon oluşturma şansı vardı. Fakat yanlış bir kararla atağımız kesildi. Yediğimiz golde VAR kararının gelmesi 10 dakikayı buldu. Penaltı pozisyonunda yine 7 dakika bekledik. Maçın sonuna eklenen süre ise sadece 7 dakika oldu. Bu kadar fazla sayıda hakemin neden pozisyonları bu kadar çok kaçırdıklarını merak ediyorum. Biz, Ziraat Türkiye Kupası’nda Allah’ımıza şükür hakkımızla final oynuyoruz.

Haberin Devamı

Lig için bir şey söylemek istemiyoruz. Beklentimiz federasyonun ve Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) hiç değilse bu maça gölge düşürmemeleridir. Kendilerinden tek beklentimiz budur. Biz Beşiktaş camiası olarak Türkiye’nin en büyük camialarından bir tanesiyiz. Biz bugüne kadar sahada her zaman mücadelemizi verdik ve sahada kalmaya çalıştık. Ama herkesin de bir sabrı var. Sezonu bitirirken en azından bir kulvarda doğru, düzgün, adil bir müsabaka olsun, hak eden kazansın istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ