Ergin Ataman'dan Mourinho'ya övgü dolu sözler!

A Millî Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ataman, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili de gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin göreve getirdiği Jose Mourinho'nun çok iyi bir teknik direktör olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Mourinho, bana göre Avrupa'nın en önemli hocası. Çok takdir ettiğim, daha gençlik dönemlerinde, antrenörlüğe başladığım dönemlerde iyi bir futbol izleyicisi olarak örnek aldığım bir hocaydı. Mourinho'nun o liderlik tavrı, basına ve oyunculara karşı çıkışları... Bir tarafta da aldığı büyük başarılar. Gerçekten çok takdir ettiğim bir hoca. Fenerbahçe'nin, bizim en büyük rakibimizin hocası oldu. Burada Fenerbahçe Kulübünü de tebrik etmek lazım. Ben açıkçası Mourinho'nun gelip de Türkiye'de bir takım çalıştıracağını hiçbir zaman düşünemezdim ama bunu başardılar. İşte 'Ergin Ataman Fenerbahçe'yi sevmez.' derler ama bazı şeyleri de takdir etmek lazım. Burada Fenerbahçe yönetimini tebrik ediyorum. Mourinho'nun çalıştırdığı bir takım mutlaka çok iddialı olacaktır."

YORUM YAZ