Emirhan Topçu: Takıma alışma sürecim kısa sürdü

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü hafta maçında yarın deplasmanda Lyon ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş forması giyen Emirhan Topçu, açıklamalarda bulundu.

Takıma çabuk adapte olduğunu söyleyen 24 yaşındaki savunmacı, "Takıma alışma sürecim kısa sürdü. Birçok kez karşılaştığım futbolcularla takım arkadaşı oldum. Beni çok çabuk benimsediler. Burada inanılmaz derecede mutluyum. Son 3 maçtır oynuyorum. Benim için oynamaktan ziyade takımın başarısı önemlidir. Buraya başarı için geldik. İnşallah başarılı olup İstanbul'a hep beraber döneceğiz." sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Emirhan Topçu, Beşiktaş taraftarının bu maçta yer alamayacak olmasıyla ilgili, "Taraftarımız statta olamayacak. Bizim arkamızda olduklarını biliyoruz. Yarın taraftarımız için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle üzgün olduğunu söyleyen 24 yaşındaki futbolcu, "Kötü bir haber aldık. Ülkemizde bir saldırı olmuş. Şehitlerimiz var. Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ