Eda Erdem: Paris'te güzel şeyler yaşamak istiyoruz

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek ve C Grubu’nda yer alacak A Milli Kadın Voleybol Takımı için medya günü etkinliği düzenlendi.

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek ve C Grubu’nda yer alacak A Milli Kadın Voleybol Takımı için medya günü etkinliği düzenlendi. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen medya gününde kaptan Eda Erdem basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden kaptan Eda Erdem ise "Yorucu bir kamp dönemi geçirdik. Çok heyecanlıyız. Hayal ettiğimiz bir turnuvaya gidiyoruz. Zorlu bir turnuva olacak. Hazır olduğumuza inanıyoruz. Paris'te güzel şeyler yaşamak istiyoruz. Çok fazla başarıyı ülkemize kazandıracağımıza inanıyoruz. Madalyanın rengi hiç önemli değil. Üçüncü olimpiyatım. Yeter ki kürsüde olalım. Hep birlikte şampiyon olmuşçasına kutlayacağız. Madalyayla bitirmek paha biçilemez olur. Grup maçlarını TSİ 09.00'da oynayacağız. Buna göre program belirledik. Top idmanlarını erken saatlerinde yapmaya çalıştık. Bu konuda çok zorlanacağımızı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ