Abdülkadir Ömür'den Trabzonspor itirafı: Gerekirse ağlardım
Ara transfer döneminde Çaykur Rizespor'un sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Abdülkadir Ömür, TRT ekranlarında yaptığı açıklamalarda Trabzonspor dönemine dair çok çarpıcı ifadeler kullandı.
Trabzonspor'dan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'e transfer olan fakat aradığını bulamayıp ara transfer döneminde sezon sonuna kadar kiralık olarak Çaykur Rizespor'un kadrosuna dahil olan Abdülkadir Ömür, bordo mavili formayı giydiği döneme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı ›
"Teklif reddedilemeyecek kadar iyiydi"
Trabzonspor'da oynadığı dönemde Manchester City'nin kendisi işin bordo-mavili ekibe transfer teklifi yaptığını dile getiren Abdülkadir Ömür, "O döneme dönebilseydim, Ahmet Ağaoğlu’na çok rica ederdim. O teklif gerçekten reddedilemeyecek kadar iyiydi. Beni bırakması için ona adeta yalvarmak isterdim, hatta herhalde ağlardım. Çünkü o tekliften sonra kariyerim, özellikle sakatlıklar açısından düşüşe geçti.
Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim, Trabzonspor formasıyla büyük zaferler yaşadım. Ama o fırsat kaçtıktan sonra işler benim adıma biraz zorlaştı” ifadelerini kullandı.
Devre arasında Çaykur Rizespor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak katılan 25 yaşındaki orta saha Karadeniz ekibi ile 4 maça çıktı. Bu sezon Hull City formasını da 21 karşılaşmada terleten Ömür 1 asistlik performans sergiledi