Van Persie'den Pereira'ya şok tavır

Beşiktaş maçında ilk 11'e alınmayan Van Persie, teknik direktör Vitor Pereira'ya bir kez daha tepki gösterdi.

Van Persie'den Pereira'ya şok tavır

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile karşılacağı maç öncesinde Vitor Pereira - Van Persie gerginliğinde flaş bir olay yaşandı.

Maç öncesinde takımla birlikte ısınırken neşeli olan Hollandalı futbolcunun 11'de olmadığını öğrenince yüzü düştü.

Pereira'nın elini sıkmıyordu


Karşılaşma öncesinde Vitor Pereira, yedek kulübesindeki futbolculara tek tek başarılar diledi. Sıra Van Persie'ye gelince tecrübeli futbolcu önce elini uzatmadı ancak daha sonra Pereira'nın ısrarı üzerine zoraki Portekizli teknik adamın elini sıktı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunun mutsuzluğu da gözlerden kaçmadı.

Gerginlik Bursaspor maçında başladı


Van Persie, Bursaspor mücadelesine yedek soyunmuş, 77. dakikada oyuna girerken Pereira ile arasında sert bir diyalog yaşanmaştı. Oyuna giren Van Persie takımına galibiyet getiren golü kaydetmiş, mücadele sonrasında da yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada 11'e alınmadığı için teknik direktör Pereira'yı eleştiren açıklamalar yapmıştı.

Van Persie uyarılara aldırış etmedi

Karşılaşmanın 51. dakikasında Robin van Persie, ısınmak için saha kenarına gitti ancak yan hakemin yakınında koşu hareketleri yapınca saha komiseri maçın 4. hakemi tarafından uyarıldı. Van Persie ise uyarılara aldırmadan ısınmasına aynı yerde devam edince bu seferde Fenerbahçe Genel Menajeri Hasan Çetinkaya, Hollandalı yıldızın yanına gitti ancak golcü futbolcu aynı yerde ısınmaya devam etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ