MENÜ

Van Persie: Kaybetmek yok

Robin Van Persie, son haftalarda ortaya koydukları performansla özgüvenlerinin yükseldiğini söyledi ve ekledi: Artık kayıp yaşamayız. Beşiktaş ise panik yaşıyor. Kalan 4 haftada takılacaklarına inanıyorum.

Van Persie: Kaybetmek yok

Sarı-Lacivertliler’in Hollandalı süperstarı, ligin kalan bölümü için iddialı konuştu.

Robin van Persie
, takım olarak son haftalarda çok iyi oynadıklarını söyleyerek, “Mersin, kupadaki Konya ve son olarak Trabzonspor karşılaşmalarında sadece galibiyetlerimizle değil, sergilediğimiz futbolla da alkış aldık. Bu durum tüm takımın özgüvenini artırdı. Kritik bir döneme girerken yakaladığımız bu hava çok önemli. Kalan 4 maçın tamamını kazanacağız. Takımda kimsenin bundan şüphesi yok” diye konuştu.

‘Beşiktaş’ın maçları çok zor’

Beşiktaş’a da değinen RvP, “Akhisar karşısında yaşadıkları panik ortada. Bu durum, onların kalan maçlarda da kayıp yaşamalarına neden olacaktır. Ayrıca bizim takıldığımız Galatasaray, Torku Konya ve Osmanlıspor ile oynayacaklar. Tüm maçlarını kazanmaları zor. Takılacaklarına inanıyorum” dedi.

‘İki kupayı alacağız’

Hollandalı yıldız, zaman zaman eleştirilmelerine rağmen iki kulvarda da şampiyonluk yarışında olduklarına dikkat çekti. Van Persie, “Önce ligde Gaziantepspor’u yenip serimize devam edeceğiz. Ardından kupadaki rövanş maçında Konyaspor’u bir kez daha mağlup edip adımızı finale yazdıracağız. Sezon sonunda iki kupayı birden kaldırma şansımız çok yüksek” diyerek sözlerini noktaladı.

Yusuf Dursun


Van Persie, Diego ve Markovic'e özel program


Haberin Devamı
YORUM YAZ