MENÜ

Van Persie, Arda Turan'ı geçti

Temmuz ayında spor haberlerinin içinde 2 bin 727 haberle en çok Van persie'nin ismi yer aldı. Persie'yi 2 bin 113 haberle Barcelona'ya transfer olan Arda Turan takip etti.

Van Persie, Arda Turan'ı geçti

Temmuz ayında yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok Fenerbahçe’nin Manchester United’den renklerine kattığı dünyaca ünlü yıldız gölcü Robin van Persie’nin isminin yer aldığı belirlendi. Medya takip ajansı Interpress’in en çok konuşulan futbolcular araştırmasında, Sarı-Lacivertli takımın Hollandalı oyuncusu Robin van Persie’nin, geçtiğimiz ay boyunca toplam 2.727 haberle birinci sırada yer aldığı tespit edildi. Listenin ikinci sırasında Atletico Madrid’ten ayrılarak dünya devi Barcelona’ya imza atan Türk Milli Takım oyuncusu Arda Turan 2.113 haber ile bulunurken, Antalyaspor’un transfer ettiği Kamerunlu ünlü golcü Samuel Eto’o da spor sayfalarında toplam 2.088 haberle üçüncü sırada olduğu tespit edildi.

Yapılan aynı araştırmada, Fenerbahçe’nin kadrosuna kazandırdığı Portekizli futbolcu Luis Nani hakkında çıkan 1.897 haber ile geçtiğimiz ayın en çok konuşulan futbolcular listesinde dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon İnter’de kiralık olarak oynayan Alman Milli Takım oyuncusu Lukas Podolski’nin de 1.897 haber ile gündemde beşinci sırada olduğu saptandı. Interpress’in düzenli olarak her ay yaptığı incelemede, tekrar Beşiktaş’a geri dönen Ricardo Quaresma, Fenerbahçe’nin yeni golcüsü Jose Fernandao, Beşiktaş’ın forvet hattına kattığı Alman golcü Mario Gomez, Fenerbahçe’nin yeni transferleri Brezilya’lı oyuncular Josef de Souza ve Fabiano Ribeiro’nun da yayınlanan haber sayılarına göre ilk on sıra içinde bulunduğu belirlendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ