Şampiyonluk kutlamasına damgasını vuran an! Real Valladolid Teknik Direktörü Pezzolano kendisini istifaya çağırdı

İspanya La Liga 2'de şampiyonluğa ulaşan ve yeniden La Liga'ya yükselen Real Valladolid'in şampiyonluk kutlamalarına teknik direktör Paulo Pezzolano damgasını vurdu. Valladolid'i La Liga'ya yükselten 41 yaşındaki Uruguaylı teknik adam kutlamalarda kendi kendini istifaya çağırdı.

Şampiyonluk kutlamasına damgasını vuran an! Real Valladolid Teknik Direktörü Pezzolano kendisini istifaya çağırdı

Fenomen Ronaldo olarak bilinen Brezilyalı efsanevi futbolcu Ronaldo Nazario'nun sahibi olduğu Real Valladolid yeniden La Liga'ya yükseldi. İspanya La Liga 2'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edip, La Liga'ya yükselmeyi garantileyen Valladolid böylece 1 sezonun ardından geri dönüş yapmış oldu.

Haberin Devamı

Real Valladolid takımı şampiyonluğu Valladolid şehir merkezinde düzenlenen bir törenle kutladı. Kutlamalarda ilginç bir an yaşandı. Takımı yeniden La Liga'ya yükselten teknik direktör Paulo Pezzolano, kendisini istifaya davet etti.
Tüm sezon boyunca taraftarlarn 'İstifa' tezahüratlarına maruz kalan 41 yaşındaki teknik adam, bu tezahüratları hatırlattı.

Şampiyonluk otobüsünün üzerinde mikrofonu eline alan Pezzolano "Pezzolano istifa" tezahüratını bu kez kendisi başlattı ve kendisine eşlik eden taraftarlarla birlikte bağırmaya başladı. Bu anlar sosyal medyanın gündemine damgasını vurdu.

Şampiyonluk kutlamasına damgasını vuran an Real Valladolid Teknik Direktörü Pezzolano kendisini istifaya çağırdı

TAKIMI SATACAK MI?
Geçtiğimiz sezon boyunca Valladolid'i satacağı iddia edilen Ronaldo kendisine üç teklif sunulduğunu söyledi. Yaptığı açıklamada "Artık satmaktan çok kalmak istiyorum ve karar vermeden önce her şeyi enine boyuna düşüneceğim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ