Nicolas Anelka depremi! Şok sözlerle ayrıldığını açıkladı: "Kendi seviyenizde çalışın"

Fransız efsane Nicolas Anelka, Ocak 2024'te CEO olarak göreve başladığı Ümraniyespor'dan ayrıldığını açıkladı. Anelka, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık paylaşımında çok sert ifadeler kullandı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'da Nicolas Anelka depremi yaşanıyor. Fransız futbol adamı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı çok sert açıklama ile İstanbul ekibinden ayrıldı. Ocak 2024'te kulüpte CEO olarak göreve başlayan Fransız efsane, vaatlere ve taahhütlere saygı gösterilmediğinin altını çizdi.

Haberin Devamı
Nicolas Anelka: Tuncay Şanlı'yı herkes zaten onu çok iyi tanıyor, futbol ikonuydu

Ocak 2024'te büyük umutlarla gelmişti

Ümraniyespor'un, CEO'luk görevi için anlaşmaya vardığı eski Fransız futbolcu Nicolas Anelka, kendisini 1 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi Ocak 2024'te atmıştı. Çok mutlu olduğunu ve hedefi olan bir yolculuğa çıktığını belirterek sözlerine başlayan Anelka, Ümraniyespor'un gelişimini görmek için sabırsızlandığını vurgulamış, şu ifadeleri kullanmıştı:

Nicolas Anelka depremi Şok sözlerle ayrıldığını açıkladı: Kendi seviyenizde çalışın

"Gelişimin sebeplerinden birisi de aslında bu"

"Kulübün felsefesi, düşüncesi çerçevesinde yapılacak çok iş olduğunu düşünüyorum. Tecrübelerim ve yaşadıklarımla, umarım Ümraniyespor ve Türk futboluna bir şeyler katabilirim. Çocukları çok seviyorum, altyapıyı çok seviyorum. Burada olma sebeplerimden birisi de genç futbolcuları keşfedip Türk futboluna kazandırabilmek. Bunu yapabileceğimize inanıyorum. Fransa'da altyapı ve akademileri ezbere biliyorum. Gelişimin sebeplerinden birisi de aslında bu. Aradaki bağlantıyı çok iyi yapabilecek birisiyim. Biraz zaman alacak. Şu ana kadar yeteri kadar mesaj aldım, birçok oyuncu bize katılmak istiyor. Ama her şeyin zamanı var. Gözlemlemek için buradayım."

Haberin Devamı

"Kulübü yukarıya taşıyabilmek için bu görev daha önemli"

Anelka, hayalleri arasında teknik direktörlük yapmak olduğunu da belirtmiş, "CEO olarak yaptığım görevi daha çok benimsiyorum. Düşündüklerimi gerçekleştirebilmek için, kulübü yukarıya taşıyabilmek için bu görev daha önemli. Çok farklı bir görevdeyim." demişti.

Nicolas Anelka depremi Şok sözlerle ayrıldığını açıkladı: Kendi seviyenizde çalışın

Tuncay Şanlı'nın göreve gelişinde başrolde

Geçtiğimiz sezon Sakaryaspor'da görev alan ve takımın ligi 3. sırada ligi bitirerek doğrudan Play-Off oynamasına doğrudan katkı sağlayan Tuncay Şanlı, kariyerini Ümraniyespor'da sürdürecek. Daha önce 3 dönem Sakaryaspor'da çalışan Tuncay Şanlı, kariyerinde ilk kez farklı bir takımda görev alma kararı alırken bu anlaşmada başrol Nicolas Anelka olarak ön plana çıktı.

19 yıl sonra bir araya gelmişlerdi

Futbolculuk döneminde PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea ve Juventus gibi önemli takımlarda forma giyen Anelka, 2005'te Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Şanlı-Anelka ikilisi, 19 yıl sonra Ümraniyespor'da bir araya gelmiş olmuştu.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Ayrıldı, sosyal medyadan ateş püskürdü 

Tuncay Şanlı'nın göreve gelmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren ve hedefi Süper Lig olarak belirleyen Ümraniyespor'da Nicolas Anelka, CEO'luk görevini bıraktığnı açıkladı. Kulübün kötü yönetildiğinin altını çizen Fransız futbol adamı, "Kulübün kötü yönetimi, iletişim sorunu, ödenmeyen maaşlar, FIFA yaptırımı, üst düzey futbolun farklı vizyonu ve hepsinden önemlisi vaatlere ve taahhütlere saygı gösterilmemesi!" dedi ve ekledi:

Nicolas Anelka depremi Şok sözlerle ayrıldığını açıkladı: Kendi seviyenizde çalışın

"Kendi seviyenizde çalışın"

"Büyük adamlarla diğerleri arasındaki fark budur. Kendi seviyenizde çalışmanıza izin veriyorum... En iyi dileklerimle"

YORUM YAZ