MENÜ

U17 derbisinde akıl almaz faul!

Fenerbahçe U17 takımı ile Galatasaray U17 takımı arasında oynanan maçta Fenerbahçeli bir futbolcunun, Galatasaraylı futbolcuya yaptığı faul büyük tepki topladı. Yaşanan olay, Avrupa basınında da gündem yarattı.

U17 derbisinde akıl almaz faul!

U17 Ligi'nde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gülen taraf, Mustafa Kapı'nın golleriyle 2-0'lık skorla Galatasaray oldu.

Maçta, Fenerbahçeli Gürkan Başkan'ın rakibine yaptığı aşırı sert hareket ise büyük tepkiye neden oldu. Daha fazla tepki alan gelişme ise maçın hakemi Mert Onur'un pozisyona sadece sarı kart göstermesiydi.

Yaşananlar, sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken hakem Mert Onur'un Fenerbahçe taraftarı olduğu iddiası ve daha önce twitter hesabından yaptığı paylaşımlar da sosyal medyada konuşuldu.

Hakem Onur'un twitter hesabını kapattığı görüldü. Galatasaray'ın, genç hakemi Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etmesi bekleniyor.



Avrupa basınında büyük yankı uyandırdı

U17 Futbol Ligi 9'uncu hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi Mustafa Kapı'nın golleriyle 2-0 mağlup ederken, karşılaşmada yaşanan bir olay, Türk ve Avrupa basınında gündem yarattı.

Bugün saat 11.00'de Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde oynanan maçın 30'uncu dakikasında Fenerbahçeli Gürkan Başkan, Galatasaraylı rakibine sert bir müdahalede bulundu. Mücadelenin hakemi Onur Mert, bu müdahaleye yalnızca sarı kart gösterirken bu olay sosyal medyada büyük gündem yarattı.

Sosyal medyada artan tepkilerin ardından Avrupa basını bu olayı haberleştirerek okuyucularına sundu. The Sun ve Marca gibi dünyaca ünlü gazetelerin internet siteleri, hakemin bu müdahaleye yalnızca sarı kart vermesini, "Skandal" ve "İnanılmaz" olarak değerlendirdi.

Yeni sistem MYS nedir? TEOG'un yerine gelen sınavın bilinmeyenleri...

Haberin Devamı
YORUM YAZ