U19 Milli Takımımız, Danimarka ile 3-3 berabere kaldı! Yarı final şansını yitirdik...

U19 Milli Takımımız, 2024 UEFA Avrupa U19 Şampiyonası B Grubu son maçında Danimarka karşısında üstünlüğünü iki kez koruyamadı ve mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi. Diğer maçta İspanya'nın da Fransa ile berabere kalması sonucunda Millilerimiz, grubu üçüncü sırada tamamlayarak yarı final şansını kaybetti.

U19 Milli Takımımız, Danimarka ile 3-3 berabere kaldı! Yarı final şansını yitirdik...

U19 Milli Takımımız, 2024 UEFA Avrupa U19 Şampiyonası B Grubu'ndaki son maçına çıktı. Millilerimiz, karşılaştığı Danimarka ile 3-3 berabere kaldı.

Haberin Devamı

2024 UEFA Avrupa U19 Şampiyonası B Grubu son maçında Türkiye U19 Milli Takımı, Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta Seaview Stadium'da Danimarka ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör Soykan Başar müsabakaya; Mert Furkan Bayram, Ali Turap Bülbül, Yiğit Fidan, Efe Sarıkaya, Berkay Yılmaz, Yusuf Sertkaya, Fahri Kerem Ay, Baran Ali Gezek, Diren Dağdeviren, Poyraz Yıldırım, Emir Bars 11'i ile başladı.

Mücadelenin ilk yarısı Emir Bars ve Oscar Schwartau'nun karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle geçildi. İkinci yarıda Poyraz Yıldırım ve Efe Sarıkaya'nın golleriyle iki kez öne geçen Milliler, Mikel Krüger ve Alexander Simmelhack'ın gollerine engel olamadı ve müsabaka 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Mücadelede iki kez öne geçmesine rağmen galibiyete uzanamayan Milli Takımımız, 3-3'lük eşitlik sonucunda turnuvaya veda etti. İspanya'nın da Fransa ile 2-2 berabere kalması sonucunda Fransa 7 puanla grubu lider tamamlarken İspanya 5 puanla ikinci sırayı aldı. Milli Takımımız, 2 puanda kalarak grubunu üçüncü sırada tamamladı ve yarı final şansını yitirdi.

 Yarı final ve U20 Dünya Kupası'na doğrudan katılım hakkını kaybeden Milli Takımımız, A Grubu'nun üçüncüsü Norveç ile 25 Temmuz Perşembe günü U20 Dünya Kupası'na katılmak için play-off maçı oynayacak.

 

U19 Milli Takımımız, Danimarka ile 3-3 berabere kaldı Yarı final şansını yitirdik...

YORUM YAZ