Oğuz Aydın: Hedefim milli takımda kalıcı olup tarih yazmak
20 Mart 2025, Perşembe 23:00Güncelleme Tarihi:
UEFA Uluslar Ligi Play-Off eşleşmesinin ilk maçında Macaristan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımımızda iki asistle yıldızlaşan Oğuz Aydın, milli takımda kalıcı olarak tarih yazmak istediğini belirtti.

UEFA Uluslar Ligi Play-Off eşleşmesinin ilk maçında A Milli Futbol Takımımız, evinde ağırladığı Macaristan'ı 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada iki asistle öne çıkan Oğuz Aydın, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı ›
Mutluluğunu dile getiren Aydın, "Mutluyuz. 2007'den beri Macaristan'ı yenememiştik. Bu jenerasyon, bunu başardı. İki asistim için de mutluyum. Daha bir şey bitmedi, ikinci maç var. İnşallah fişi orada çekeceğiz. Çok güzel bir gruba sahibiz. Orada turu geçeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Hayallerine ilişkin de konuşan Oğuz Aydın, "Hayallerim var ama bunun için konuşmak için erken. En büyük hedefim milli takımda kalıcı olup tarih yazmak" dedi.