Montella'dan son dakika Arda Güler açıklaması! Problem yaşıyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Okay Yokuşlu, UEFA Uluslar B Ligi'ndeki İzlanda karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Barış Alper'e gelen tekliften bahseden Montella, Arda Güler'in darbeye bağlı problem yaşadığını durumunun değerlendireleceğini açıkladı.

UEFA Uluslar B Ligi'nde A Milli Takım yarın İzmir'de İzlanda ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Gruptaki ilk maçında deplasmanda Galler'le golsüz berabere kalan Türkiye, İzlanda'yı mağlup edip ilk 3 puanı almak istiyor.

İzlanda karşılaşması öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Okay Yokuşlu açıklamalarda bulundu.

Montella'nın açıklamaları şöyle;

İZLANDA FİZİKSEL OLARAK BİR ADIM ÖNDE

Sezonda 50-60 maç arasında oynayan oyuncuların tamamıyla toparlanması için 3 hafta izin gerekiyor. Lige başlamadan önce de 35-40 güne ihtiyaçları oluyor. İzlanda'nın fiziksel olarak bir adım önde olacağını düşünüyorum. Eleştirileri yaparken bunları da düşünmek gerekiyor. Elbette kazanmak istiyoruz, bunun için savaşacağız ancak sezon başlarında bunları da düşünerek eleştiri yaparsak, daha doğru noktalara değinmiş oluruz.

Haberin Devamı

Montelladan son dakika Arda Güler açıklaması Problem yaşıyor

ARDA PROBLEM YAŞIYOR

Barış Alper Yılmaz çok iyi bir turnuva geçirdi. Birçok hoca da beni aradı büyük takımlardan. Şu anda eksik, aramızda değil. Ama hazırlıklarımız aynı şekilde devam ediyor. Diğer futbolcularımız da hazır. Arda darbe aldı, darbeye bağlı problem yaşıyor. Takımla antrenman yapmasa dahi değerlendirme süremiz var. Onu değerlendireceğiz.

Montelladan son dakika Arda Güler açıklaması Problem yaşıyor

TAKIM OYUNUNA YATKINLAR

İzlanda çok iyi ve kompakt bir takım. Maçlarını izleyince, hocalarının prensiplerinin İtalyan hocaların prensibine uygun olduğunu gördüm. İngiltere'yi yendiler. Saygı duyduğumuz bir takım. İzlanda, son galibiyeti 9 sene önce aldığımız bir rakip. Duran toplarda ve taç atışlarında tehlikeli olabiliyorlar. Hazırlığımızı ona göre yapacağız. Çok fazla göze batan bireysel oyuncuları yok. Takım oyununa yatkınlar.

TÜRK DEĞİLİM AMA DUYGULARI ÇOK İYİ ANLIYORUM

Hocaların kaderi böyledir milli takımda. Her maç finaldir. Hocaya eleştiri geldiğinde ben bunu kabul edebilirim. Hata yapabilirim ve konuşabiliriz. Ancak futbolculara eleştiriler geldiğinde anlam veremiyorum. Milli duyguları en yoğun şekilde yaşıyorum. Napoli'nin kültürü Türk kültürüne benziyor. Futbolcularımız bölmeye çalışmamız gerekiyor. Sadece bizim değil, dışarıda da birliktelik gerekiyor. 10 kişi kaldığımızda futbolcularımız başarılı işler yaptılar. Futbolcularımız gösterdikleri performansla bunu hak ediyor. Tekrar ediyorum, birlikten her zaman güç doğar ve daha güçlü oluruz.

Haberin Devamı

Montelladan son dakika Arda Güler açıklaması Problem yaşıyor

KAZANMAK İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Burada olduğumuz için çok mutluyuz. İsteyerek burayı seçtik. Yarın tarihi bir günde kutlamalara biz de en iyi şekilde katkıda bulunmak istiyoruz. Son senemize baktığınızda birçok ilke imza attık. Geçmiş maçlara baktığınızda 2 veya 3 kez kazandık. Yarın kazanmak için en iyisini yapacağız.

Milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun açıklamaları ise şöyle;

ÇOK KALİTELİ BİR JENERASYON VAR

Ülkemizdeki maçlar daha özel oluyor bizim için. Umarım taraftarımızı mutlu edeceğiz... Bu güzel şehirde (İzmir), taraftarımızın önünde inşallah gerekeni yapacağız ve 3 puanı alacağız. İzmir doğumlu olduğum için tabii ki benim açımdan biraz daha özel bir maç. Çok kaliteli bir jenerasyon var.

Montelladan son dakika Arda Güler açıklaması Problem yaşıyor

Hocamız da kaliteli. Takım içindeki arkadaşlık, bütünlük dışarıya da yansıyordur. Bu grubun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Maç programı sık, ama sadece bizim için değil tüm dünyada böyle. Ve bunun karar vericisi de biz değiliz. Yoğun maç programı elbette oyuncuları mental olarak zorluyor ama bizim de şartlara uyum sağlamamız gerekiyor.

Haberin Devamı

Montelladan son dakika Arda Güler açıklaması Problem yaşıyor

YORUM YAZ