Montella için karar günü! Kadrodan çıkan 5 isim kim olacak?

EURO 2024 öncesi bugün takımların, 23.00’e kadar kadrolarını UEFA’ya bildirmeleri gerekiyor. Geniş kadrosunda 31 oyuncusu olan Vincenzo Montella da, en az 5 isimle yollarını ayırmak zorunda kalacak.

Montella için karar günü! Kadrodan çıkan 5 isim kim olacak?

A Milli Takımımız, 10 Haziran’da Polonya ile oynayacağı karşılaşma için dün bu ülkeye geçiş yaptı. Ümit Milli Takımımız’la da burada antrenman maçı da yapacak A Milliler’de teknik direktör Vincenzo Montella, bugün zor bir karar verecek. EURO 2024 finalleri öncesi takımlar minimum 23, maksimum 26 oyuncuyu bu akşam TSİ 23.00’e kadar UEFA’ya bildirmeleri gerekiyor.

Haberin Devamı

Montella için karar günü Kadrodan çıkan 5 isim kim olacak

Tecrübeli hoca Vincenzo Montella'nın kimlerle yolları ayıracağı merak konusu.

5 isim, EURO 2024 finallerini göremeyecek

Ay-Yıldızlılar’da açıklanan geniş kadrodan Bertuğ Yıldırım, Ümitler’e geçiş yaptı. Çağlar Söyüncü, Enes Ünal ve Ozan Kabak da sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkarıldı. Şu anda Montella’nın elinde 31 oyuncu yer alıyor ve bunlardan en az 5 isim, EURO 2024 finallerini göremeyecek.

Vincenzo Montella'nın belirlediği aday kadro şöyle:

Kaleci: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk, Uğurcan Çakır

Defans: Mert Müldür, Zeki Çelik, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Samet Akaydin, Cenk Özkacar, Ferdi Kadioğlu

Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Salih Özcan

Haberin Devamı

Forvet: Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Can Uzun, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı 

YORUM YAZ