Galler-Türkiye maçı ne zaman, nerede oynanacak? Galler-Türkiye maçı saat kaçta, şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

EURO 2024’te çeyrek final oynayan A Milli Takımımız’da, Uluslar Ligi hazırlıkları resmen başladı. Teknik direktörümüz Vincenzo Montella, Galler ve İzlanda maçlarında hem galibiyet istiyor hem de fazla şans veremediği isimlere daha fazla süre vermeyi amaçlıyor. Ay Yıldızlılar, başlangıcı galibiyetle yapmayı hedeflerken, "Galler-Türkiye maçı ne zaman, nerede oynanacak? Galler-Türkiye maçı saat kaçta, şifresiz kanalda mı yayınlanacak?" sorularının yanıtları da merak konusu. Galler-Türkiye UEFA Uluslar Ligi maçıyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galler-Türkiye maçı ne zaman, nerede oynanacak? Galler-Türkiye maçı saat kaçta, şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Geçtiğimiz yaz EURO 2024’te çok başarılı bir performans gösteren ve çeyrek final oynayan A Milli Takımımız, 2024/25 UEFA Uluslar Ligi macerası için hazırlıklarına başladı. B Ligi 4. Grup’ta 6 Eylül’de Galler (d) ve 9 Eylül’de İzmir’de İzlanda ile karşılaşacak Ay-Yıldızlılar, Riva’da ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Transfer görüşmeleri için Portekiz’e giden Kerem Aktürkoğlu, sol kasığında zorlanma bulunan Semih Kılıçsoy ve kalçasında ağrı hisseden Hakan Çalhanoğlu idmana katılmadı. Dünkü çalışmada yeterli oyuncu sayısını sağlamak için Ümit Milliler’den kaleciler Deniz Dilmen, Emre Bilgin ve Jankat Yılmaz, savunma oyuncuları Emrecan Terzi, Metehan Balcı, orta saha pozisyonundaki futbolculardan Bartuğ Elmaz ile Yunus Emre Konak da saha antrenmanına katıldı.

Haberin Devamı

2’de 2 yapmak istiyor

Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde ilk antrenmanını gerçekleştiren Milliler, 5 Eylül’e kadar idmanlarına burada devam edecek. Montella’nın, Galler ve İzlanda karşılaşmalarında yeni oyuncularına da şans vermeyi planladığı, ideal ilk 11’inin dışında genç isimleri bu süreçte görmeye çalışacağı bildirildi. Bu sezon başında Frankfurt’a transfer olan ve finallerde yer almayan Can Uzun ile Semih Kılıçsoy’un, söz konusu iki mücadelede önemli süreler almaları bekleniyor. Bu arada Milliler, 6 Eylül’de Galler’le saat 21.45’te Cardiff Stadı’nda, 9 Eylül Pazartesi de yine aynı saatte Gürsel Aksel Stadı’nda İzlanda ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar’ın teknik direktörü Vincenzo Montella’nın, Galler ve İzlanda karşılaşmalarında yeni oyuncularına da şans vermeyi planladığı, ideal ilk 11’inin dışında genç isimleri bu süreçte görmeye çalışacağı bildirildi. İtalyan teknik adamın, 2’de 2 yaparak gruba iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediği öğrenildi. 

Haberin Devamı

Galler-Türkiye maçı ne zaman, nerede oynanacak Galler-Türkiye maçı saat kaçta, şifresiz kanalda mı yayınlanacak

Galler-Türkiye maçı ne zaman, nerede oynanacak?

Galler-Türkiye UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçı 6 Eylül Cuma günü Galler'in başkenti Cardiff'te yer alan Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak.

Galler-Türkiye maçı saat kaçta, şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Galler-Türkiye maçı, 6 Eylül Cuma günü TSİ 21.45'te oynanacak ve TV8 ile Exxen platformundan naklen yayınlanacak. TV8'den şifresiz canlı yayınlanacak Milli maçın tüm detayları fanatik.com.tr'de olacak.

Yusuf Özdemir ilk kez çağrıldı

Alanyaspor’da forma giyen Yusuf Özdemir’in, UEFA Uluslar Ligi’nde Galler ve İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takımımız’ın aday kadrosuna dahil edildiği açıklandı. İlk kez A Milli Takım’a davet edilen 23 yaşındaki futbolcu, dün öğle saatlerinde Milliler’in Riva’da devam eden kampına katıldı.

Maçın hakemi Norveçli Saggi

A Milli Takımımız’ın, Galler ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçını yönetecek hakem belli oldu. 6 Eylül Cuma günü Cardiff City Stadı’ndaki karşılaşmayı Norveç’ten Rohit Saggi yönetecek. Saggi’nin yardımcılıklarını Morten Jensen ve Anders Olav Dale yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sigurd Kringstad olacak.

Haberin Devamı

A Millî Takımımızın Galler ve İzlanda maçları aday kadrosu

A Millî Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'ndeki Galler ve İzlanda maçlarının aday kadrosu duyuruldu. 28 futbolcunun bulunduğu A Millî Takım aday kadrosunda, Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz sakatlıkları nedeniyle yer almadı. Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu ise ilk kez A Millî Takım aday kadrosuna çağrıldı.

Kaleci: Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır.

Defans: Abdülkerim Bardakcı, Çağlar Söyüncü, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik.

Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan.

Forvet: Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Can Uzun, Eren Dinkci, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy, Umut Nayir.

Haberin Devamı

Galler-Türkiye maçı ne zaman, nerede oynanacak Galler-Türkiye maçı saat kaçta, şifresiz kanalda mı yayınlanacak

Galler'in kadrosu

A Millî Takımımızın 2024/25 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında 6 Eylül Cuma günü Cardiff'te karşılaşacağı rakibi Galler'in aday kadrosu açıklandı.

Teknik Direktör Craig Bellamy tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleci: Danny Ward (Leicester City FC), Adam Davies (Sheffield United FC), Karl Darlow (Leeds United)

Defans: Ben Davies (Tottenham Hotspur FC), Owen Beck (Blackburn Rovers FC), Joe Rodon (Leeds United), Chris Mepham (AFC Bournemouth), Ben Cabango (Swansea City AFC), Neco Williams (Nottingham Forest FC), Connor Roberts (Burnley FC)

Orta Saha: Jordan James (Stade Rennais FC), Ethan Ampadu (Leeds United), Josh Sheehan (Bolton Wanderers FC), Aaron Ramsey (Cardiff City FC), Ollie Cooper (Swansea City AFC), Sorba Thomas (FC Nantes)

Forvet: Kieffer Moore (Sheffield United FC), Lewis Koumas (Stoke City FC), Brennan Johnson (Tottenham Hotspur FC), Harry Wilson (Fulham FC), Rubin Colwill (Cardiff City FC), Mark Harris (Oxford United), Liam Cullen (Swansea City AFC), Rabbi Matondo (Rangers FC).

YORUM YAZ