Abdülkerim Bardakcı: Çok mutlu ve gururluyum

A Milli Takım formasıyla çıktığı ilk maçta gol sevinci yaşayan Abdülkerim Bardakcı, çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirdi.

Abdülkerim Bardakcı: Çok mutlu ve gururluyum

A Milli Takım’a daha önce de çağırılmasına rağmen resmi bir karşılaşmada forma giyemeyen Abdülkerim Bardakcı, açılışı Letonya maçında yaptı. Galatasaraylı stoper, savunmadaki başarılı hamlelerine ek olarak Ay-Yıldızlı formayla ilk müsabakasında da golünü atmayı başardı. Maçın 22. dakikasında ceza sahasında sağ çaprazdan Hakan’ın kullandığı serbest vuruşta arka direkte Merih’in kale önüne indirdiği topu Abdülkerim kafayla ağlara göndererek ilk skor sevincini yaşadı.

Haberin Devamı

'ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM'

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan başarılı stoper, çok mutlu ve gururlu olduğunu belirtti, "Bu golün aynısını bir idmanda Merih ile atmıştık. İlk maçımda gol attım, çok mutlu ve gururluyum. Hep uzun oynamaya çalıştılar. Önemli olan galip gelmemizdi. Buraya 2'de 2 için geldik, puan farkını açacağız inşallah." dedi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

MERİH'E TEŞEKKÜR

Merih ile maçtan önce konuştuğunun altını çizen Abdülkerim, " Kardeşim sağ olsun bana çok yardımcı oldu, asistini de yaptı." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ