A Milli Takımımıza kötü haber: Barış Alper Yılmaz, İzlanda maçında yok!

Barış Alper Yılmaz, A Milli Takımımızın Galler ile oynadığı maçın 62. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve İzlanda karşılaşması öncesi cezalı duruma düştü.

A Milli Takımımıza kötü haber: Barış Alper Yılmaz, İzlanda maçında yok!

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile deplasmanda karşılaşan A Milli Futbol Takımımızda Barış Alper Yılmaz, karşılaşmayı tamamlayamadı.

Haberin Devamı

62'de ikinci sarıdan kırmızı kart

29. dakikada Joe Rodon'un müdahalesi sonrası ceza sahasında yerde kalan milli futbolcumuz, maçın hakemi Rohit Saggi'nin oyunu devam ettirmesi sonrası itirazları ve yaşanan tartışma nedeniyle sarı kart gördü. 62. dakikada Neco Williams'a yaptığı faul sonrası bir sarı kart daha gören Barış Alper, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ümit Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda yok!

İzlanda maçında yok!

Son dönemde Galatasaray formasıyla sergilediği performansı A Milli Takıma da yansıtan ve Ay Yıldızlı ekibin en formda oyuncuları arasında yer alan 24 yaşındaki oyuncu, İzlanda maçında cezası nedeniyle sahada olamayacak. A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grubu ikinci maçında 9 Eylül Pazartesi günü Gürsel Aksel Stadyumu'nde İzlanda'yı ağırlayacak.

Haberin Devamı

A Milli Takımımıza kötü haber: Barış Alper Yılmaz, İzlanda maçında yok

Barış Alper Yılmaz, 62. dakikada rakibinin ayağına bastı ve ikinci sarıdan sadece Milli formayla değil, kariyerindeki ilk kırmızı kartı gördü.

YORUM YAZ