MENÜ

Tudor'un aslanları

Galatasaray, Antalyaspor’un ardından Gençlerbirliği karşılaşmasında da belki zorlandı ama son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadı, savaştı ve kazandı. Maç bittikten sonra soyunma odasına inen Cim Bom’un hocası Tudor da bu konuya vurgu yaptı ve “Böyle mücadele ettikçe önümüzde kimse duramaz” sözleriyle oyuncuları kutladı.

Tudor'un aslanları



Maç fazlasıyla Fenerbahçe’ye kaptırdığı 3.’lük koltuğunu 1 gün sonra geri alan Galatasaray, Gençlerbirliği maçında sadece 3 özgüven de kazandı. Aslan henüz 33. saniyede geriye düşmesine pes etmedi ve devreyi 2-1 yarıda 1.5 dakika içinde çalınan penaltıya karşın maçı bırakmayan, son dakikada ise Selçuk İnan’ın frikik golüyle zafere uzanan Galatasaray, belki çok iyi oynamadı fakat mücadele gücüyle fark yarattı. Riekerink dönemine göre futbolculardaki belirgin değişim dikkat çekerken, maç sonunda teknik direktör Igor Tudor da bu konuya vurgu yaptı.

15 dakika sonra...

Cezalı olduğu için karşılaşmayı tribünde izleyen Hırvat çalıştırıcı, talimatlarda yazıldığı üzere maç bittikten 15 dakika sonra soyunma odasına girdi. Futbolcuları tebrik eden genç teknik adamın, “İşte benim takımım. Böyle mücadele ettikçe önümüzde kimse duramaz. Yavaş yavaş istenen düzeye geliyoruz ve rakipten daha fazla ayakta kaldıkça maçları kazanıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Hatalarımız elbette var ancak gelinen noktadan memnunum” dediği öğrenildi.

4 maçlık zorlu viraj

Son 2 haftada 6 puanı hanesine yazdıran Galatasaray, ligde üst üste 4 zorlu maça çıkacak. Önümüzdeki hafta Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Sarı-Kırmızılılar, ardından kümede kalma mücadelesi veren ateş hattındaki Adanaspor’u konuk edecek. 27. haftada ligin flaş takımı Başakşehir’e gidecek Cim Bom, sonraki maçta ise taraftarın sabırsızlıkla beklediği Fenerbahçe derbisine çıkacak. Aslan, Sarı- Lacivertli ezeli rakibini Arena’da konuk edecek. Bu 4 maçlık periyotta alınacak sonuçlar, Tudor’un gelecek planları için ve taraftar nezdindeki durumu için hayati önem taşıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ